Με μεγάλη συμμετοχή η Αιμοδοσία της Κοινωνικής Υπηρεσίας του Δήμου Φυλής













Με συμμετοχή που ξεπέρασε αισθητά τις προηγούμενες, πραγματοποιήθηκε η εθελοντική αιμοδοσία που διοργάνωσε η Κοινωνική Υπηρεσία του Δήμου Φυλής σε συνεργασία με το “Θριάσιο” Νοσοκομείο το πρωί της Πέμπτης 25 Οκτωβρίου. 

Όπως ακριβώς το έλεγε το μήνυμα στην ενημερωτική αφίσα “Είναι στο αίμα σου!” έτσι και οι συνήθεις εθελοντές αιμοδότες που δίνουν το “παρών” σε κάθε αιμοδοσία, γιατί “Είναι στο αίμα τους” να το δίνουν, ήταν όλοι τους εκεί! 

Σε αυτούς ήρθαν και προστέθηκαν και νέοι αιμοδότες άνδρες και γυναίκες που έκαναν δώρο ζωής για συνανθρώπους μας που το έχουν ανάγκη. 

Στο χώρο της αίθουσας “Μελίνα Μερκούρη” προκειμένου να ευχαριστήσει τους εθελοντές αιμοδότες, τους εργαζόμενους που έδωσαν τον καλύτερό τους εαυτό για την άρτια οργάνωση όπως και τους γιατρούς - νοσηλευτές του Θριάσιου, βρέθηκε ο εντεταλμένος της Κοινωνικής Υπηρεσίας Γιώργος Αντωνόπουλος. 

Ο αναπληρωτής Δήμαρχος, επισημαίνοντας πως οι Αιμοδοσία ανήκει στις υπέρτατες πράξεις εθελοντισμού, συνεχάρη όλους εκείνους που συμμετείχαν με την ευχή να έχουν τις ίδιες δυνάμεις ώστε να δώσουν ξανά λίγο από το αίμα τους και την επόμενη φορά. Μακάρι!

Στην αιμοδοσία έδωσε για μία ακόμη φορά το "παρών" και ο Αντιδήμαρχος Ζεφυρίου Γιάννης Μαυροειδάκος 



















0 comments:

Δημοσίευση σχολίου