Πλήθος κόσμου στην ονομαστική εορτή του Αντιδημάρχου Τεχνικών Έργων Θανάση Σχίζα




Εκατοντάδες ευχές για την ονομαστική του γιορτή δέχθηκε σήμερα ο Αντιδήμαρχος Τεχνικών Έργων Θανάσης Σχίζας. Από τις εννέα το πρωί το γραφείο του Αντιδημάρχου κατέκλυσαν δημότες, συνάδελφοι του από το Δημοτικό Συμβούλιο, εκπρόσωποι συλλόγων, εργαζόμενοι στην πολεοδομία αλλά και τα άλλα τμήματα του Δήμου Φυλής . Κινητό και σταθερό τηλέφωνο στο γραφείο του Θανάση Σχίζα χτυπούσαν ασταμάτητα και ο χώρος στον τρίτο όροφο του κτιρίου της πρώην εφορίας είχε κατακλυστεί από κόσμο. Ο Θανάσης Σχίζας ωστόσο μεταξύ γιορτής και εργασίας απαντούσε όχι μόνο στις τηλεφωνικές κλήσεις για ευχές ,αλλά και για τα έργα που είναι σε εξέλιξη ενώ σαν καλός οικοδεσπότης, φρόντισε προσωπικά τον κόσμο που επισκέφθηκε στο γραφείο του. 

Η ατμόσφαιρα ήταν άκρως εορταστική. Χαμόγελα, ευχάριστες συζητήσεις και η κυρίαρχη ευχή προς τον Αντιδήμαρχο «Χρόνια πολλά με υγεία. Και του χρόνου να σε έχουμε πάλι εδώ». 
Ο Θανάσης Σχίζας κάθε χρόνο δέχεται εκατοντάδες επισκέψεις στη γιορτή του, αλλά φέτος ξεπέρασε κάθε προηγούμενο και οιι αιτίες είναι εμφανείς. Τα δεκάδες έργα που έγιναν ή είναι σε εξέλιξη σε καιρό οικονομικής κρίσης και χρηματοδοτήθηκαν λόγω των άρτιων μελετών της Τεχνικής Υπηρεσίας είναι μία παράμετρος. Το γεγονός πως επί Αντιδημαρχίας Θανάση Σχίζα η Τεχνική Υπηρεσία έπαψε να είναι μια απρόσωπη και γραφειοκρατική υπηρεσία και μεταμορφώθηκε με τη στήριξη του Δημάρχου Φυλής σε παραγωγικό και απολύτως ευέλικτο μοχλό ανάπτυξης του Δήμου Φυλής είναι μια άλλη παράμετρος. Όμως οι ατελείωτες ώρες δουλειάς και η προσήλωση του Θανάση Σχίζα στην υλοποίηση του φιλόδοξου σχεδίου του Χρήστου Παππού για μια πόλη με σύγχρονες υποδομές, φιλική στον πολίτη που βελτιώνει την καθημερινότητα των δημοτών είναι η κύρια αιτία της εκτίμησης και της αγάπης που εισπράττει ο Αντιδήμαρχος Τεχνικών Έργων και η δυνατή του ομάδα στην Τεχνική Υπηρεσία και αποτυπώνεται στην πρώτη φωτογραφία που επισυνάπτεται στο δελτίο τύπου. 
«Ευχαριστώ από καρδιάς όλους για τις θερμές ευχές τους. Με συγκίνησε η εκτίμηση και η αγάπη που εισέπραξα σήμερα. Δίνω το λόγο της τιμής μου πως εγώ και οι συνεργάτες μου στην Τεχνική Υπηρεσία θα συνεχίσουμε την εντατική δουλειά μέχρι να κάνουμε πράξη το όραμα του Χρήστου Παππού για την οικοδόμηση της σύγχρονης και λειτουργικής πόλης που έχουμε δεσμευτεί» επεσήμανε ο Θανάσης Σχίζας. 
Κατά τα λοιπά, ο μπουφές του Αντιδημάρχου, ήταν όπως πάντα πλούσιος και σπιτικός και ανανεώνονταν συχνά λόγω της μεγάλης προσέλευσης του κόσμου. Ο Θανάσης Σχίζας που εργάστηκε και την ημέρα της γιορτής του ξεγλίστρησε για λίγο προκειμένου να κάνει αυτοψία σε έργο που είναι σε εξέλιξη και θα συμβάλει στην ασφάλεια και την προστασία των δημοτών. Ακολουθούν χαρακτηριστικά φωτογραφικά στιγμιότυπα












































0 comments:

Δημοσίευση σχολίου