Συνεχίζεται η επιφυλακή του Δήμου Φυλής… Προσοχή στην Οδήγηση συνιστά ο Αντιδήμαρχος Μιχάλης Οικονομάκης


Αποψινές εικόνες από το Επιχειρησιακό Κέντρο στην Παναγία Κανάλα

Η πρόβλεψη για νέα έντονα καιρικά φαινόμενα τον αναγκάζει να επαγρυπνά. Για το βράδυ της Τρίτης 8 προς Τετάρτη 9 Ιανουαρίου 2019 η προσοχή έχει στραφεί στο αναμενόμενο παγετό. 
Το Επιχειρησιακό Κέντρο του Δήμου, βρίσκεται στον αύλειο χώρο της Παναγίας Κανάλας, όπου έχει αναπτυχθεί ο μηχανολογικός εξοπλισμός, το προσωπικό και η αποθήκη αλατιού. 
Όπως δήλωσε ο Αντιδήμαρχος καθαριότητας και Πολιτικής Προστασίας Μιχάλης Οικονομάκης, ο Δήμος έχει διασπείρει αλάτι σε όλο το οδικό δίκτυο, ωστόσο εφιστά την προσοχή των οδηγών, τους οποίους προτρέπει να είναι ιδιαίτερα προσεχτικοί και να τηρούν απαρέγκλιτα τους κανόνες ασφαλούς οδήγησης. Σημειώνει επίσης, ότι οι Δημότες μπορούν να προμηθεύονται δωρεάν αλάτι για τους ιδιόκτητους χώρους για να περιορίσουν την ολισθηρότητα. Ιδιαίτερο ενδιαφέρον πρέπει να δείχνουν για τους πάσχοντες και τους ηλικιωμένους αλλά και για τα ζώα που λόγω του χιονιού και της παγωνιάς αντιμετωπίζουν επισιτιστικό πρόβλημα. 
Στο πλευρό του Αντιδημάρχου Μιχάλη Οικονομάκη, βρίσκονται οι Αντιδήμαρχοι Φυλής Σπύρος Μπρέμπος, Ζεφυρίου Γιάννης Μαυροειδάκος καθώς και ο αναπληρωτής Δήμαρχος Μαρίνος Σαρλάς, ο οποίος συντονίζει την προσπάθεια του Δήμου στην ηλεκτροδότηση και την υδροδότηση.

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου