Οι «Υπερφωτισμένοι» έκοψαν την πίτα τους


Την Κυριακή 3 Φεβρουαρίου 2019 έκοψαν την πρωτοχρονιάτικη πίτα τους οι «Υπερφωτισμένοι» στην κεντρική πλατεία Άνω Λιοσίων, και συγκεκριμένα στη μουσική μπακαλοταβέρνα «Στοά». Τα μέλη της νεοσύστατης θεατρικής ομάδας της περιοχής μας - που εδώ και πέντε μήνες κάνουν πρόβες στο φιλόξενο θέατρο της «Στέγης Ποντίων» για την πρώτη τους παράσταση – συναντήθηκαν αυτή τη φορά σε μια ηλιόλουστη μέρα και χωρίς σενάρια στα χέρια διασκεδάζοντας με ζωντανή μουσική και πολύ κέφι. 
Το φλουρί της βασιλόπιτας κέρδισε η Μπαρμπηλένα Τριανταφύλλου, μια από τις μικρότερες ηθοποιούς της ομάδας, που σύμφωνα με πληροφορίες θα απολαύσουμε σε έναν εντελώς κόντρα ρόλο. 
Όσο για το έργο, προχωράει κανονικά και το επίπεδο χαρακτηρίζεται εξαιρετικό, κάτι που θα το διαπιστώσουν όσοι δουν την παράσταση που θα κάνει πρεμιέρα στα Άνω Λιόσια, τον προσεχή Απρίλιο. 
Η ομάδα των «Υπερφωτισμένων» έχει αρχίσει να γίνεται γνωστή στην περιοχή μέσα από τη σελίδα της στο Facebook όπου ανεβαίνουν φωτογραφίες από τις πρόβες και ήδη κάποιοι νέοι ερασιτέχνες ηθοποιοί έχουν εκδηλώσει ενδιαφέρον για συμμετοχή στην επόμενη παράσταση! 
Οι «Υπερφωτισμένοι» αποτελούνται από τους ερασιτέχνες ηθοποιούς Αθηνά Σκουρλή, Γιώργο Παπαγεωργίου, Σωτήρη Μανάφα, Μαρία Κατσαούνη, Χρυσάνθη Δήμου, Κατερίνα Καληνυκτάκη, Μπαρμπηλένα Τριανταφύλλου και τον σκηνοθέτη – που θα εμφανιστεί στην παράσταση και ως ηθοποιός - Γιάννη Γαλανόπουλο, ο οποίος πριν δυο μήνες βραβεύθηκε για το δεύτερο θεατρικό του έργο «Φίδι στον κόρφο μου», στον Πανελλήνιο Διαγωνισμό Θεατρικού Έργου της Ένωσης Σεναριογράφων Ελλάδος και του Ιδρύματος Μιχάλης Κακογιάννης, ενώ το πρώτο του θεατρικό «Καραμέλες Ούζου» σε σκηνοθεσία Σταύρου Νικολαΐδη, ετοιμάζεται για καλοκαιρινή περιοδεία, για τρίτη συνεχή χρονιά.

 Ακολουθούν χαρακτηριστικά φωτογραφικά στιγμιότυπα από την κοπή της Βασιλόπιτας







0 comments:

Δημοσίευση σχολίου