Συγκίνηση και χαρά στην κοπή της πίτας του Αγίου Στυλιανού


Πλήθος πιστών της ενορίας του Αγίου Στυλιανού Ζεφυρίου, έδωσε το παρών την Κυριακή 10 Φεβρουαρίου στην κοπή της πίτας του συλλόγου, που έγινε σε κοσμικό κέντρο στη Φυλή. 
Η πρόεδρος του συλλόγου Καλλιρρόη Βαγενά αναφέρθηκε διεξοδικά στις επιτυχείς ενέργειες που έγιναν από το σύλλογο το τελευταίο διάστημα για την αποπεράτωση του νέου ναού και ευχαρίστησε τον εφοπλιστή Θανάση Μαρτίνο για την προσφορά του και το Δήμο Φυλής για τη στήριξή του. 
«Είχαμε μια πολύ καλή συνεργασία με τον Αντιδήμαρχο Γιάννη Μαυροειδάκο και την Αναπληρώτρια Δήμαρχο Τζένη Μπάρα» είπε η κ. Βαγενά και ευχαρίστησε θερμά το Διοικητικό Συμβούλιο του συλλόγου γιατί «στις πολύ δύσκολες στιγμές που πέρασα ήταν δίπλα μου» είπε. 
Αισιοδοξία, υγεία και χαμόγελο ευχήθηκε σε όλους ο Δήμαρχος Φυλής Χρήστος Παππούς ο οποίος συνομίλησε με τους πιστούς και αντάλλαξε χειραψίες και ευχές ανταποδίδοντας τη θερμή υποδοχή που του επεφύλαξαν. 

Ο Αντιδήμαρχος Ζεφυρίου Γιάννης Μαυροειδάκος υπογράμμισε στο χαιρετισμό του την καθοριστική προσφορά της οικογένειας Κλαπάκη στην ανέγερση της εκκλησίας και ευχήθηκε γρήγορη αποπεράτωση του ναού. «Ο Άγιος Στυλιανός ξέρουμε ότι φτιάχτηκε και αυτό δεν πρέπει να το ξεχνάμε ποτέ , με μια ισχυρή και μεγάλη δωρεά, με πολύ αγώνα και κόπο του Μιχάλη του Κλαπάκη στη μνήμη του ήρωα υποσμηναγού Στυλιανού Κλαπάκη» είπε καταχειροκροτούμενος ο Γιάννης Μαυροειδάκος. «Σε όλους όσους ξεκίνησαν από την αρχή και σε όσους θα προσφέρουν για την αποπεράτωση του ναού μας χρωστάμε ένα τεράστιο ευχαριστώ» κατέληξε ο Γιάννης Μαυροειδάκος ο οποίος συγκίνησε μέχρι δακρίων την Πρόεδρο του συλλόγου κ. Βαγενά με τη χειρονομία του να της αφιερώσει το κομμάτι που έκοψε. «Το μεγαλύτερο κακό που μπορεί να βρει ένα γονιό είναι να χάσει το παιδί του. Αφιερώνω το κομμάτι μου, με στεναχώρια αλλά και πολύ αγάπη στην πρόεδρο του συλλόγου» είπε ο Αντιδήμαρχος Ζεφυρίου. 

Η Αναπληρώτρια Δήμαρχος Τζένη Μπάρα ευχήθηκε καλή δύναμη στο σύλλογο και την πρόεδρο και αφιέρωσε το κομμάτι της στον πρώην εφημέριο του Ι.Ν. του Αγίου Στυλιανού. Ο Πρόεδρος της Πρωτοβάθμιας Σχολικής Επιτροπής Γιάννης Κρεμμύδας ευχήθηκε στην πρόεδρο και το Διοικητικό Συμβούλιο να συνεχίσουν με επιτυχία και με την ίδια δυναμική το δύσκολο έργο που έχουν αναλάβει για την αποπεράτωση του ναού. 

Ο σύλλογος με ομόφωνη απόφασή του απένειμε, σε αναγνώριση της προσφοράς τους τιμητικές πλακέτες στον πρώην εφημέριο του Αγίου Στυλιανού πατέρα Γιάννη Λευκαδίτη, στον Μιχάλη Κλαπάκη και στον Μανούσο Κλαπάκη 

Ακολουθούν χαρακτηριστικά φωτοφραφικά στιγμιότυπα 




















































0 comments:

Δημοσίευση σχολίου