Από τον πρώτο γύρο ο Παππούς σύμφωνα με δημοσκόπηση της εφημερίδας ΠΑΡΑΠΟΛΙΤΙΚΑ

ΤΟ ΠΟΣΟΣΤΟ ΤΟΥ ΕΜΦΑΝΙΖΕΙ ΑΥΞΗΤΙΚΗ ΤΑΣΗ ΚΙ ΕΚΤΙΜΑΤΑΙ ΟΤΙ ΘΑ ΑΥΞΗΘΕΙ ΑΚΟΜΑ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟ ΤΟ ΕΠΟΜΕΝΟ ΔΙΑΣΤΗΜΑ 


Πολύ πιθανό να ξεπεράσει το φράγμα του 50% από το πρώτο γύρο των Δημοτικών Εκλογών ο Δήμαρχος Χρήστος Παππούς, θεωρεί δημοσκόπηση που δημοσιεύει, σήμερα, Σαββάτο 23 Φεβρουαρίου 2019, η εφημερίδα ΠΑΡΑΠΟΛΙΤΙΚΑ. Μάλιστα η εφημερίδα, στον τίτλο του δημοσιεύματος, κάνει, ευθέως, λόγο για ξεκάθαρη νίκη Παππού στο Δήμο Φυλής.

Η δημοσκόπηση του δίνει 52,1% με αναγωγή των απαντήσεων (λευκό/άκυρο/αποχή). 
Δεύτερο με 13,6% δίνει το Δημήτρη Μπουραΐμη, ενώ όλοι οι υπόλοιποι πέντε υποψήφιοι συγκεντρώνουν, συνολικά, το 17,7%. 
Το ποσοστό των αναποφάσιστων φτάνει το 15,9%. 
Σημαντική παράμετρος της δημοσκόπησης είναι ότι το 72,6% των δημοτών αξιολογεί θετικά το έργο του Δημάρχου Φυλής, ενώ είναι πρώτος σε δημοτικότητα με 55,1% ανάμεσα στους αντιπάλους του. 
Σχετικά με το ερώτημα της επανεκλογής, το 63% δήλωσε ότι επιθυμεί την επανεκλογή του σημερινού Δημάρχου Φυλής. 
Αξίζει να αναφερθεί ότι το 52,1% που συγκεντρώνει στην πρόθεση ψήφου ο Χρήστος Παππούς (απάντηση στο ερώτημα τι θα ψήφιζαν οι ερωτώμενοι αν οι εκλογές γίνονταν αύριο), είναι κατά 4 ποσοστιαίες μονάδες μεγαλύτερο από δημοσκόπηση της ίδιας εφημερίδας που δημοσιεύτηκε το Σαββάτο 15 Δεκεμβρίου 2019 ΚΛΙΚ ΕΔΩ 
Αυτό σημαίνει ότι η υποψηφιότητα του Χρήστου Παππού εμφανίζει δυναμική, η οποία πρόκειται να ενισχυθεί τους επόμενους μήνες, στην κορύφωση της προεκλογικής εκστρατείας, όταν θα έχει δημοσιοποιηθεί το έργο της σημερινής διοίκησης σε όλους τους δημότες. 

Υπενθυμίζουμε ότι εκλογή Παππού από τον πρώτο γύρο προέβλεψε δημοσκόπηση που διενεργήθηκε από την ιστοσελίδα fimotro.gr στις αρχές Φεβρουαρίου. H συγκεκριμένη δημοσκόπηση έδινε στο Δήμαρχο Φυλής ποσοστό 52,8% ΚΛΙΚ ΕΔΩ

Δείτε τις αντίστοιχες σελίδες της εφημερίδας ΠΑΡΑΠΟΛΙΤΙΚΑ:



0 comments:

Δημοσίευση σχολίου