Υποψήφια με το Χρήστο Παππού η Ευγενία Κανδιανοπούλου



Την υποψηφιότητα της Ευγενίας Κανδιανοπούλου με τη ΝΕΑ ΕΠΟΧΗ, στις δημοτικές εκλογές του προσεχούς Μαΐου, γνωστοποίησε ο Δήμαρχος Φυλής Χρήστος Παππούς.
Η Ευγενία Κανδιανοπούλου είναι ενεργή πολίτης του Δήμου μας, μητέρα τριών παιδιών, συνταξιούχος ιδιωτική υπάλληλος, και γραμματέας στον νεοσύστατο Σύλλογο Αγίου Νεκταρίου Δήμου Φυλής. Κατοικεί στη συνοικία Δροσούπολη Άνω Λιοσίων. Η αγάπη της για τον τόπο, η θέληση και όρεξή της για προσφορά και η δραστήρια προσωπικότητά της ήταν η αιτία να ασχοληθεί το 2014 με τα κοινά, ως υποψήφια στην παράταξη του κ.Σάββα Σάββα. 
Αναφερόμενη στην υποψηφιότητά της με τη ΝΕΑ ΕΠΟΧΗ, η Ευγενία Κανδιανοπούλου δήλωσε τα εξής: "Στηρίζω Χρήστο Παππού γιατί είναι εκείνος που κατάφερε μέσα σε λίγα χρόνια να αλλάξει ριζικά την πόλη μας. Είναι ένας άνθρωπος που μιλάει με έργα, ένας άνθρωπος που αγαπά τον τόπο του και συνεχώς τον βελτιώνει, είναι ένας άνθρωπος ο οποίος προσέφερε πολλά και κατάφερε να αλλάξει όψη στο Δήμο μας. Τον εμπιστεύομαι και τάσσομαι στο πλευρό του γιατί πέτυχε πολλά και έχει να προσφέρει ακόμα περισσότερα." 
Καλωσορίζοντας την Ευγενία Κανδιανοπούλου στη ΝΕΑ ΕΠΟΧΗ ο Χρήστος Παππούς ανέφερε ότι πρόκειται για μια εξαιρετική υποψηφιότητα που εκπροσωπεί τη μαχόμενη συνδημότισσά μας. “Είναι πολύ τιμητικό για μας που η Ευγενία εκτίμησε την προσπάθεια που κάνουμε και θέλει να δώσει τη μάχη για την πρόοδο του τόπου στο πλευρό μας”, τόνισε ο Δήμαρχος Φυλής. 

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου