Καρφίτσα δεν έπεφτε στην κοπή της Βασιλόπιτας του Τρίτωνα!




Σε ζεστό οικογενειακό κλίμα και με απόλυτη επιτυχία, πραγματοποιήθηκε την Κυριακή 3 Μαρτίου, παρουσία του Δημάρχου Φυλής Χρήστου Παππού, η εκδήλωση του Τρίτωνα Άνω Λιοσίων για την κοπή της πρωτοχρονιάτικης βασιλόπιτας του συλλόγου αλλά και τη βράβευση των αθλητών που διακρίθηκαν την κολυμβητική περίοδο 2017-2018. 
Η εκδήλωση έγινε, στη Δημοτική Ενότητα Φυλής, σε κοσμική ταβέρνα στην οποία δεν έπεφτε καρφίτσα από τον πολύ κόσμο που συμμετείχε. 
Ο οικοδεσπότης της εκδήλωσης Δημήτρης Μωραΐτης αφού καλωσόρισε τον κόσμο και ευχήθηκε χρόνια πολλά κάνοντας έναν σύντομο απολογισμό της περσινής χρονιάς υπογράμμισε πως «ήταν μια πολύ επιτυχημένη χρονιά αφού ο Τρίτωνας συγκέντρωσε 41 βαθμούς στη γενική βαθμολογία στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα και κατέλαβε την 12η θέση μεταξύ 146 κολυμβητικών σωματείων στην κατηγορία ΠΑΜΠΑΙΔΩΝ Β» . 
Ο πρόεδρος του Τρίτωνα εμφανίστηκε αισιόδοξος και για τη φετινή χρονιά αφού υπογράμμισε πως «με βάση τις περσινές αποδόσεις των κολυμβητών μας, ο Τρίτωνας έχει φέτος ένα αθλητή στην Προεθνική Ομάδα (Γιάννη Λαζαρένκο ) και 2 αθλητές στους Επίλεκτους της ΚΟΕ (Δανιήλ Μερκουλένκοβ και Κων/νο Παπαευαγγέλου) ενώ ήδη οι αθλητές μας έχουν φέρει σημαντικές διακρίσεις οι οποίες ανεβάζουν τον Τρίτωνα στο πρώτο σκαλί του βάθρου» επεσήμανε καταχειροκροτούμενος. 
Ο κ. Μωραΐτης τέλος ευχαρίστησε το Δήμαρχο Φυλής Χρήστο Παππού και τον Πρόεδρο του ΝΠΔΔ «Η Πάρνηθα» για τη στήριξη του συλλόγου και τους γονείς για την εμπιστοσύνη τους ενώ υπογράμμισε τη μεγάλη συμβολή των προπονητών αλλά την υπερπροσπάθεια των παιδιών και ευχήθηκε καλή αγωνιστική χρονιά, με επιτυχίες και χωρίς τραυματισμούς. 
Ο Δήμαρχος Φυλής Χρήστος Παππούς έδωσε θερμά συγχαρητήρια στο σύλλογο, τους αθλητές, τους προπονητές και τους γονείς τους για τις διακρίσεις της περσινής χρονιάς και ευχήθηκε καλούς αγώνες, πάντα επιτυχίες και διακρίσεις χωρίς τραυματισμούς. 
Ο Χρήστος Παππούς αφιέρωσε το κομμάτι που έκοψε από τη βασιλόπιτα στη γραμματέα του συλλόγου Κατερίνα Χλίβα η οποία παρουσίασε και την εκδήλωση. «Αφιερώνω το κομμάτι μου στην Κατερίνα γιατί έχει τον ίδιο πνευματικό πατέρα με την σύζυγό μου και έχει πάρει και αυτή όλα του τα χαρίσματα» είπε ο Δήμαρχος εξάροντας τον χαρακτήρα της γραμματέως του συλλόγου. Λίγο αργότερα η Κατερίνα Χλίβα δικαίωσε τους επαίνους του Δημάρχου αφού στην λαχειοφόρο αγορά που ακολούθησε κέρδισε το ένα από τα δυο τριήμερα ταξίδια που έδινε ο σύλλογος αλλά αρνήθηκε να μπει στον πειρασμό και να το κρατήσει και ζήτησε να ξανακληρωθεί. 
Ο Δήμαρχος Φυλής που συνομίλησε και αντάλλαξε ευχές με όλους στην αίθουσα, είχε μια ιδιαίτερα ξεχωριστή και ζεστή, καθαρά κολυμβητική συζήτηση με τους προπονητές του Τρίτωνα καθώς είναι και ο ίδιος χειμερινός κολυμβητής όχι όμως, της πισίνας όπως είπε, αλλά της «παγωμένης και χιονισμένης θάλασσας» και τους έδειξε τα «πειστήρια». 
Αμέσως μετά την κοπή της βασιλόπιτας, που ευλόγησε ο εφημέριος του Αγίου Νεκταρίου πατέρας Μηνάς, η συγκίνηση στην αίθουσα κορυφώθηκε αφού ο σύλλογος σήκωσε έναν έναν τους πρωταγωνιστές της εκδήλωσης που ήταν τα παιδιά και τους τίμησε.
 Απένειμε κύπελλα στους αθλητές που διακρίθηκαν αλλά και τους αθλητές που συμμετείχαν στους αγώνες. Τιμήθηκαν συνολικά 43 αθλητές ενώ ο σύλλογος επέδωσε τιμητικές πλακέτες στους τρείς προπονητές του Τρίτωνα Χριστόδουλο Λάκιο, Γιάννη Κατσούλη και Δαμιανό Σεβαστιάδη αναγνωρίζοντας την προσφορά τους. 
Η λαχειοφόρος αγορά αποδείχθηκε πραγματικός μαραθώνιος. Η κληρωτίδα τοποθετήθηκε στο κέντρο της αίθουσας αλλά όχι για λίγο …εγκαταστάθηκε κανονικά. 
Τα δώρα που συγκέντρωσε το διοικητικό συμβούλιο και συγκεκριμένα ο πρόεδρος Δημήτρης Μωραΐτης, ο Αντιπρόεδρος Θωμάς Ρίζος, η Γραμματέας Κατερίνα Χλίβα, η Ταμίας Ιωάννα Πουλοπούλου, ο Γενικός Έφορος Λουκάς Χιονίδης, ο Έφορος Αγωνιστικών Τμημάτων Γιώργος Γερασιμίδης και η Έφορος Ακαδημιών Όλγα Παγκοζίδου δεν είχαν τελειωμό, σε σημείο που να μην υπήρξε άτομο που να μην πάρει τουλάχιστον ένα δώρο.
Δύο τριήμερα ταξίδια, κασετόφωνα αυτοκινήτων, είδη κολύμβησης, παροχές από κομμωτήρια, συνεδρίες για μασάζ, μπουφάν, πουκάμισα και άλλα ρούχα, κρασιά, βιβλία, είδη αρτοποιείου, δωρεάν μαθήματα σε φροντιστήρια, δωρεάν φορολογικές δηλώσεις και πολλά ακόμη. 
Από κει και έπειτα ξεκίνησε ένα άνευ προηγουμένου αποκριάτικο γλέντι με μικρούς και μεγάλους να χορεύουν και να τραγουδούν μέχρι αργά το απόγευμα στον εορταστικό ρυθμό του καρναβαλιού. 
Στην εκδήλωση παρέστησαν ακόμα, έδωσαν ευχές και έκοψαν κομμάτι από τη βασιλόπιτα ο Αναπληρωτής Δήμαρχος Πολεοδομίας και Πρόεδρος της Β’θμιας Σχολικής Επιτροπής Νίκος Χατζητρακόσιας, ο Πρόεδρος της Α’ θμιας Σχολικής Επιτροπής κος Γιάννης Κρεμύδας, ο πρόεδρος του «Εύνικου» και πρώην διευθυντής του αθλητικού τμήματος του Δήμου Φυλής Χρήστος Παππούς και ο υποψήφιος Δημοτικός Σύμβουλος με την παράταξη «Νέα Εποχή» Κων/νος Τροβιάς.
Ακολουθούν χαρακτηριστικά φωτογραφικά στιγμιότυπα









































































0 comments:

Δημοσίευση σχολίου