“Προχωράμε δυναμικά μπροστά” τόνισε ο Δήμαρχος Φυλής Χρήστος Παππούς χαιρετίζοντας την πετυχημένη εκδήλωση του Συλλόγου Τσουκλιδίου










Προχωράμε δυναμικά μπροστά, τόνισε ο Δήμαρχος Φυλής Χρήστος Παππούς, χαιρετίζοντας την πετυχημένη εκδήλωση του Συλλόγου Τσουκλιδίου, που πραγματοποιήθηκε το βράδυ του Σαββάτου 2 Μαρτίου 2019, σε ταβέρνα της Δημοτικής Ενότητας Φυλής.

Ο Χρήστος Παππούς ανέφερε ότι το πρώτο έργο της προηγούμενης θητείας του στο Δήμο Άνω Λιοσίων ήταν η αποχέτευση του Τσουκλιδίου και πρόσθεσε ότι στην τωρινή θητεία ασφαλτοστρώθηκαν δρόμοι, κατασκευάστηκε νέα παιδική χαρά και επισκευάστηκε η υπάρχουσα. Ανέφερε, επίσης, ότι θα αντικατασταθούν και στο Τσουκλίδι οι λάμπες δημοτικού φωτισμού με καινούργιες, τεχνολογίας LED, στο πλαίσιο της ενεργειακής αναβάθμισης του Δήμου. Τέλος, αφιέρωσε το κομμάτι του από την πίτα σε δύο νέους της περιοχής, οι οποίοι συμμετέχουν στη σημερινή δημοτική αρχή και συγκεκριμένα στον Αντιδήμαρχο Μαρίνο Σαρλά και στον Τοπικό Σύμβουλο Νίκο Χαρίση, αλλά και σε δύο νέους υποψήφιους, δηλαδή στη Μαίρη Νικολοπούλου και στο Θανάση Μήτσιο.
Από την πλευρά του ο Πρόεδρος του Συλλόγου Νίκος Νικολόπουλος αναφέρθηκε στην καλή συνεργασία με το Δήμο και ευχαρίστησε τον Πολιτιστικό και Αθλητικό Οργανισμό για τη βοήθειά του στις εκδηλώσεις του Συλλόγου.
Δείτε τις ακριβώς είπαν 
 



Παρευρέθηκε και μίλησε στην εκδήλωση ο Βουλευτής Θανάσης Μπούρας. Παρευρέθηκαν, επίσης, η Πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου, Αντιδήμαρχοι και Πρόεδροι Νομικών Προσώπων, Δημοτικοί και Τοπικοί Σύμβουλοι, εκπρόσωποι εξωραϊστικών και πολιτιστικών φορέων και πολύς κόσμος.
Την παράσταση έκλεψε το χορευτικό του Συλλόγου το οποίο καθοδηγεί με επιτυχία η χοροδιδάσκαλος Σύλβια Σκαρμούτσου.
Για του λόγου το αληθές, ιδού ένα μικρό μόνο δείγμα από την εμφάνισή τους
Ακολουθούν χαρακτηριστικά φωτογραφικά στιγμιότυπα



































































0 comments:

Δημοσίευση σχολίου