Τίμησε τον Παναγιώτη Καμαρινόπουλο και τους Παιδικούς Σταθμούς Άνω Λιοσίων το MAKE A WISH Ελλάδος


  


Επάνω ο Παναγιώτης Καμαρινόπουλος παραλαμβάνει την τιμητική πλακέτα και κάτω στην είσιοδο του Κολλεγίου Αθηνών

Ένα ΜΕΓΑΛΟ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ στους Παιδικούς και Βρεφονηπιακούς Σταθμούς Άνω Λιοσίων απηύθυνε το Make A Wish Ελλάδος ( Κάνε Μια Ευχή Ελλάδος), τη Δευτέρα 25 Φεβρουαρίου 2019, στη «ΒΡΑΔΙΑ του ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ», που πραγματοποιήθηκε στο Αμφιθέατρο του Κολλεγίου Αθηνών. 
Ο Πρόεδρος των Παιδικών Σταθμών Παναγιώτης Καμαρινόπουλος, συνοδευόμενος από το Γενικό Γραμματέα του Δήμου Αργύρη Αργυρόπουλο, τη Διευθύντρια Ιωάννα Σταθοπούλου και αντιπροσωπεία εργαζομένων, παρέλαβε, συγκινημένος, την ευχαριστήρια πλακέτα. Αφορούσε στην βοήθεια που έδωσαν στο Make A Wish οι Παιδικοί Σταθμοί Άνω Λιοσίων από το Χριστουγεννιάτικο Φιλανθρωπικό Bazaar που πραγματοποίησαν, με την υποστήριξη όλων των γονέων και κηδεμόνων. Με το χρηματικό ποσό που συγκεντρώθηκε από το Χριστουγεννιάτικο Bazaar υλοποιήθηκαν Ευχές Παιδιών που αντιμετωπίζουν σοβαρά προβλήματα υγείας. 
Αξίζει να αναφερθεί ότι στην κοπή της Πρωτοχρονιάτικης Πίτας των Σταθμών, την Παρασκευή 22 Φεβρουαρίου 2019, παραδόθηκαν από τον εκπρόσωπο του Make A Wish Ελλάδος και Υπεύθυνο του Προγράμματος «Αστέρι της Ευχής» κο Χάρη Πατούνη στις Υπεύθυνες των Σταθμών Ευχαριστήρια Πιστοποιητικά για την Χριστουγεννιάτικη Φιλανθρωπική εκδήλωση. 
Στην «Βραδιά του Ευχαριστώ» πρωταγωνίστησαν παιδιά - μικροί Ήρωες Ζωής που αποθεραπεύτηκαν με τη βοήθεια του Make a Wish. Η συμμετοχή τους σε ένα, άψογα, σκηνοθετημένο show προκάλεσε στο κοινό μοναδικά συναισθήματα. 
Σύμφωνα με τους εκπροσώπους του Make A Wish, το «Ευχαριστώ» της συγκεκριμένης ημέρας με τη δύναμη της συλλογικότητας αποκτά ακόμη πιο μεγάλη αξία για όσους την χρονιά που πέρασε έκαναν κάτι ξεχωριστό για τα παιδιά που το είχαν ανάγκη. 
Παρευρέθηκαν όλοι οι εκπρόσωποι του Make A Wish Ελλάδος, η Πρέσβειρα Φαίη Σκορδά, ο Υποστηρικτής του Προγράμματος «Αστέρι της Ευχής» Μάρκος Σεφερλής, όλοι οι φορείς που στήριξαν το 2018 το Make A Wish, γονείς και παιδιά που αντιμετωπίζουν σοβαρά θέματα υγείας. 
Σε όλους τους παραβρισκόμενους προσφέρθηκαν Δώρα – μικροί μαυροπίνακες με το μήνυμα : 
Στο μαυροπίνακα ….γράφουμε με άσπρη κιμωλία 
Στο «μαύρο» ζωγραφίζουμε με «άσπρη» φαντασία !!! 
Make A Wish 
Ο Παναγιώτης Καμαρινόπουλος αντάλλαξε ευχές με την Πρόεδρο του Make a Wish Ελλάδος Αναστασία Μανιά και τον Χάρη Πατούνη και πρόσφερε το Λεύκωμα με την Ιστορία των Άνω Λιοσίων στο Μάρκο Σεφερλή και στην εκπρόσωπο του Κολλεγίου Αθηνών. Αναφορικά με την εκδήλωση δήλωσε τα εξής: 
“Θέλω να απευθύνω ένα μεγάλο ευχαριστώ στο Make a Wish Ελλάδος για τη δουλειά που κάνει, αλλά και στους εργαζομένους των Παιδικών Σταθμών Άνω Λιοσίων για την αφοσίωση και τον επαγγελματισμό τους. Είμαι πραγματικά περήφανος που συνεργάζομαι μαζί τους”.
Ακολουθούν χαρακτηριστικά φωτογραφικά στιγμιότυπα από την εκδήλωση:








0 comments:

Δημοσίευση σχολίου