Υποψήφιος με το Χρήστο Παππού και τη ΝΕΑ ΕΠΟΧΗ ο Απόστολος Βαδεβούλης



Την υποψηφιότητα του Απόστολου (Τόλη) Βαδεβούλη με την παράταξη ΝΕΑ ΕΠΟΧΗ στις δημοτικές εκλογές του επόμενου Μάη, γνωστοποίησε ο Δήμαρχος Φυλής Χρήστος Παππούς. 
Ο Απόστολος Βαδεβούλης, εργάζεται σε Αρχιτεκτονικό Γραφείο. Την τελευταία δεκαετία δραστηριοποιείται στα κοινά του Δήμου μας, ως Πρόεδρος του Τοπικού Συμβουλίου Νέων Ζεφυρίου, Αντιπρόεδρος του Συλλόγου Ηπειρωτών Ζεφυρίου, υποψήφιος Δημοτικός Σύμβουλος, μέλος Δομών Αλληλεγγύης και άλλες δραστηριότητες. Είναι μέλος της Δημοτικής Παράταξης «ΝΕΟΙ ΟΡΙΖΟΝΤΕΣ» και ιδρυτικό μέλος της Νεολαίας του ΣΥΡΙΖΑ Φυλής. 
Αναφορικά με την υποψηφιότητά του ο Απόστολος Βαδεβούλης δήλωσε τα παρακάτω: 
«Με την κυβέρνηση του ΣΥΡΙΖΑ, βγήκαμε από τα μνημόνια τον Αύγουστο του 2018, με την κοινωνία «όρθια». Αυτό επετεύχθη μέσω μιας σειράς Προγραμμάτων Κοινωνικής Αλληλεγγύης. 
Για να φτάσουν όμως στο λαό τα προγράμματα αυτά, έπρεπε να εφαρμοστούν μέσω της Τοπικής Αυτοδιοίκησης και την συμμετοχή των Δημάρχων. Λίγοι Δήμαρχοι τα εφήρμοσαν με ζήλο κι επιτυχία. Ένα τέτοιο παράδειγμα αποτελεί ο Χρήστος Παππούς. Μέσα από τις δομές αλληλεγγύης του Δήμου, τα φτωχά στρώματα της κοινωνίας μας και οι ευπαθείς κοινωνικές ομάδες, βοηθήθηκαν αποτελεσματικά, ώστε, να βγαίνουν σιγά-σιγά από την κρίση «όρθιοι», με τις λιγότερες απώλειες. 
Στον τομέα της παραβατικότητας κατόρθωσε, σε συνεργασία με την Κυβέρνηση, όχι μόνο να διατηρήσει τα υπάρχοντα αστυνομικά τμήματα, παρ’ όλες τις αναγγελίες για επερχόμενο κλείσιμό τους, αλλά και να μεταφερθεί στο Δήμο μας, επί πλέον, η Υποδιεύθυνση Ασφάλειας Δυτικής Αττικής. 
Όσον αφορά στα έργα υποδομής, τα αποτελέσματα της πολιτικής του Δημάρχου Φυλής είναι ορατά. Κατασκευάζονται νέες πλατείες, παιδικοί σταθμοί, ασφαλτοστρώσεις, αγωγοί αερίου σε δημόσια κτίρια και σχολεία, νέες φωταγωγήσεις με τεχνολογία μικρής κατανάλωσης ενέργειας, μέσα από την αξιοποίηση προγραμμάτων και χρηματοδοτήσεων της Περιφέρειας Αττικής, με την οποία ο Χρήστος Παππούς συνεργάζεται άριστα, προς όφελος του Δήμου μας. 
Λαμβάνοντας υπ’ όψη όλα τα παραπάνω, αποφάσισα να συνεργαστώ-συμπορευτώ με τη Δημοτική Παράταξη του Χρήστου Παππού ως Υποψήφιος Δημοτικός Σύμβουλος Ζεφυρίου και να προσφέρω κι απ’ αυτό το μετερίζι ό,τι μπορώ στον τόπο μου και στην κοινωνία». 
«Είναι πολύ σημαντικό για την προσπάθειά μας ότι την αγκαλιάζουν νέοι και αξιόλογοι άνθρωποι, που αποτελούν το μέλλον. Μαζί τους θα προχωρήσουμε, ακόμα πιο γρήγορα, με στόχο να βγάλουμε το Δήμο μας μπροστά και να αλλάξουμε τη φυσιογνωμία του. Έχουμε πετύχει πολλά και θα πετύχουμε ακόμα περισσότερα στη νέα δημοτική περίοδο, με συνεννόηση και συνεργασία και με μπροστάρηδες τους νέους», δήλωσε αναφερόμενος στην υποψηφιότητα του Απόστολου Βαδεβούλη ο Δήμαρχος Χρήστος Παππούς. 

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου