Δημοσίευση της ιστοσελίδας LIBERAL για τη βράβευση των Παιδικών Σταθμών Άνω Λιοσίων από το MAKE A WISH

Από το «Make a Wish» τιμήθηκαν οι παιδικοί σταθμοί των Άνω Λιοσίων

Print Friendly and PDF
-A +A
Από το «Make a Wish» τιμήθηκαν οι παιδικοί σταθμοί των Άνω Λιοσίων

Τη βοήθεια που έδωσαν στο Make A Wish οι Παιδικοί Σταθμοί Άνω Λιοσίων από το Χριστουγεννιάτικο Φιλανθρωπικό Bazaar που πραγματοποίησαν, με την υποστήριξη γονέων και κηδεμόνων, βράβευσε η Οργάνωση σε εκδήλωση που έγινε στις 25 Φεβρουαρίου στο Κολέγιο Αθηνών.
Ο Πρόεδρος των Παιδικών Σταθμών Παναγιώτης Καμαρινόπουλος, συνοδευόμενος από το Γενικό Γραμματέα του Δήμου Αργύρη Αργυρόπουλο, τη Διευθύντρια Ιωάννα Σταθοπούλου και αντιπροσωπεία εργαζομένων, παρέλαβε, συγκινημένος, την ευχαριστήρια πλακέτα.
Να σημειωθεί ότι με το χρηματικό ποσό που συγκεντρώθηκε από το Χριστουγεννιάτικο Bazaar υλοποιήθηκαν Ευχές Παιδιών που αντιμετωπίζουν σοβαρά προβλήματα υγείας.
Στην εκδήλωση παρευρέθηκαν όλοι οι εκπρόσωποι του Make A Wish Ελλάδος, η Πρέσβειρα Φαίη Σκορδά, ο Υποστηρικτής του Προγράμματος «Αστέρι της Ευχής» Μάρκος Σεφερλής, όλοι οι φορείς που στήριξαν το 2018 το Make A Wish, γονείς και παιδιά που αντιμετωπίζουν σοβαρά θέματα υγείας.
Ο Παναγιώτης Καμαρινόπουλος αντάλλαξε ευχές με την Πρόεδρο του Make a Wish Ελλάδος Αναστασία Μανιά και τον Χάρη Πατούνη και πρόσφερε το Λεύκωμα με την Ιστορία των Άνω Λιοσίων στο Μάρκο Σεφερλή και στην εκπρόσωπο του Κολλεγίου Αθηνών.
Δείτε το LIBERAL liberal.gr/

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου