Μεγάλη συγκέντρωση του Γιώργου Ραφτέλη στο Ζεφύρι


Είμαι με την παράταξη του Χρήστου Παππού γιατί έχει επιτελέσει έργο στο Ζεφύρι την τελευταία πενταετία και θέλω αυτό το έργο να συνεχιστεί, τόνισε ο υποψήφιος Δημοτικός Σύμβουλος και πρώην Αντιδήμαρχος Ζεφυρίου Γιώργος Ραφτέλης. 
Περιστοιχισμένος από την οικογένειά του, συνυποψηφίους και φίλους του, στη μεγάλη συγκέντρωση που οργάνωσε το βράδυ της Παρασκευής 17 Μαΐου στο cafe SUGAR, ο Γιώργος Ραφτέλης ανέφερε χαρακτηριστικά την οδοποιΐα, στην ανέγερση νέου Παιδικού Σταθμού, την ανακατασκευή του Κλειστού Γυμναστηρίου και του κτιρίου του ΑΙΘΡΙΟΥ της Αττικής Οδού, αλλά και στις Πλατείες και τις νέες Παιδικές Χαρές. “Ο κόσμος εκτιμάει το έργο της παράταξής μας και θα την εκλέξει από την πρώτη Κυριακή” τόνισε χαρακτηριστικά. 
Καλώντας τους παρευρισκόμενους να στηρίξουν το Γιώργο Ραφτέλη ο Δήμαρχος Φυλής Χρήστος Παππούς, τόνισε ότι διατηρεί μαζί του φιλικές και συναδελφικές σχέσεις, από την περίοδο που ανήκαν σε διαφορετικές παρατάξεις. “Τον ήθελα στη ΝΕΑ ΕΠΟΧΗ και του το έλεγα, εδώ και τρία χρόνια, γιατί είναι νοικοκύρης και δουλεύει για να ζήσει την οικογένειά του”, ανέφερε με σημασία ο Παππούς. 
Πρόσθεσε ακόμα ότι η παράταξη θα εκλεγεί από την πρώτη Κυριακή και απηύθυνε σε όλους κάλεσμα να μη χαθεί ούτε μια ψήφος. Ιδιαίτερη έμφαση έδωσε στην εκλογή του νέου Τοπικού Συμβουλίου, επισημαίνοντας ότι η νέα δημοτική αρχή το θέλει στο πλευρό της. 
Τέλος ανανέωσε με όλους το ραντεβού για την μεγάλη προεκλογική συγκέντρωση που θα πραγματοποιήσει η ΝΕΑ ΕΠΟΧΗ στην Πλατεία Ηρώων Πολυτεχνείου, το βράδυ της επόμενης Πέμπτης, 23 Μαΐου 2019. “Σας θέλω όλους εκεί να βουλιάξουμε την Πλατεία και να στείλουμε μήνυμα νίκης”, κατέληξε ο Χρήστος Παππούς. 

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου