Συγκεντρωσάρα της Λίας Καψή-Καπίρη στη Λίμνη


Στη διάρκεια μιας μεγάλης συγκέντρωσης, που διοργάνωσε, την Πέμπτη 16 Μαΐου 2019, στην αυλή του σπιτιού της, στη συνοικία της Λίμνης, η Τοπική Σύμβουλος Λία Καψή-Καπίρη γνωστοποίησε στους συντοπίτες της ότι θα είναι και πάλι υποψήφια με το ψηφοδέλτιο της παράταξης ΝΕΑ ΕΠΟΧΗ του Δημάρχου Χρήστου Παππού. 
Έχοντας μαζί της τον Τοπικό Σύμβουλο Κοψαχείλη Δημήτρη καλωσόρισε τους ανθρώπους της καρδιάς της, τους ανθρώπους που την έχουν δει να παίζει ως παιδί, να μεγαλώνει, και να δημιουργεί την δική της οικογένεια , τους ανθρώπους της γειτονιάς της, τους ανθρώπους της Λίμνης.
Για άλλη μια φορά άγγιξε τις καρδιές τους, αφού μίλησε απλά και τοποθετήθηκε στα τοπικά θέματα της Δ.Ε Άνω Λιοσίων.
Αναφέρθηκε στο σημαντικό ρόλο που θα κατέχουν τα Τοπικά Συμβούλια στο Δήμο Φυλής και υποσχέθηκε ότι θα κάνει το καλύτερο δυνατό για την πόλη της. 
Ο Δήμαρχος Χρήστος Παππούς έκανε απολογισμό των έργων που έχουν ολοκληρωθεί και όσων είναι σε εξέλιξη καθώς και για τον προγραμματισμό άλλων σημαντικών, όπως η επέκταση δικτύου φυσικού αερίου, η δημιουργία αθλητικού πάρκου κ.α. Τέλος, ζήτησε από τους δημότες να τον ψηφίσουν κρίνοντας το έργο του.
Στη συγκέντρωση της Λίας παρευρέθηκαν, επίσης, ο κ. Κρητικός Γιώργος Αναπληρωτής Δήμαρχος και ο κ. Χατζητρακόσιας Νίκος Αντιδήμαρχος Πολεοδομίας και Πρόεδρος της Β/θμιας Σχολικής Επιτροπής, που με την σειρά τους έδειξαν την αγάπη τους για την ίδια αλλά και για τους παρευρισκόμενους.
Σκοπός της, όπως η ίδια ανέφερε, ήταν να ενώσει μια ολόκληρη γειτονιά και να την οδηγήσει σε μια Νέα Εποχή! Κι αν κρίνει κανείς από την συμμετοχή του κόσμου και την αγάπη που της έδειξε, το κατάφερε με το παραπάνω!

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου