Πολυπληθής και ουσιαστική η Προεκλογική Συγκέντρωση του Κώστα Τροβιά



Την Παρασκευή , 10 Μαΐου, πραγματοποιήθηκε σε φιλικό κλίμα στον κήπο του σπιτιού του στην συνοικία της Λίμνης, η προεκλογική εκδήλωση του κ Κώστα Τροβιά, υποψήφιου Δημοτικού Συμβούλου με το συνδυασμό του Χρήστου Παππού « Νέα Εποχή» 
Την επιτυχημένη εκδήλωση τίμησαν με την παρουσία τους ο Δήμαρχος κ Χρήστος Παππούς , φίλοι και συνεργάτες του Κώστα Τροβια, καθώς και ιδιαίτερα μεγάλος αριθμός ευαισθητοποιημένων ψηφοφόρων του Δήμου μας. 
Κατά τη διάρκεια της σύντομης ομιλίας του, ιδιαίτερη εντύπωση προκάλεσε το σημείο, στο οποίο, αναφέρθηκε στις μεγάλες δημόσιες και ιδιωτικές επενδύσεις που χρειάζεται η πόλη για να αλλάξει το οικονομικό μοντέλο της, για να φέρει έσοδα στα ταμεία του δήμου και να μπορέσει να απαλλαγεί από το άγος της χωματερής. 

Αναλυτικότερα, αναφέρθηκε στο στρατηγικό σχεδιασμό προσέλκυσης μεγάλων δημόσιων και ιδιωτικών επενδύσεων του επιχειρησιακού σχεδίου «Φυλή 2021», που παρουσιάστηκε πρόσφατα από το Δήμαρχο Χρήστο Παππού και τον Γιώργο Πραχαλιά που το σχεδίασε. 

Ο Κώστας Τροβιάς επεσήμανε ότι σύμφωνα με τους πιο συγκρατημένους υπολογισμούς, τα εξης: 
α) Με την ολοκλήρωση του επιχειρησιακού σχεδίου «Φυλή 2021» θα επισκέπτονται ετησίως τη Φυλή περίπου 3 εκατομμύρια άνθρωποι 
β) Η ετήσια κυκλοφορία χρήματος στην πόλη θα ξεπεράσει τα 100 εκατομμύρια ευρώ 
γ) Θα δημιουργηθούν πάνω από 3.000 νέες θέσεις εργασίας στην πόλη, 
δ) μέσα στα επόμενα είκοσι χρόνια η πόλη θα διπλασιάσει τους κατοίκους της και από 45.000 που είναι σήμερα θα φτάσει τους 90.000 κατοίκους. 

Παρά το γεγονός ότι ο Δήμαρχος Χρήστος Παππούς, και ο Γιώργος Πραχαλιάς είναι ιδιαίτερα ακριβείς και συγκεκριμένοι στις δηλώσεις τους μέχρι σήμερα, επέτρεψαν ξεκάθαρα να εννοηθεί , ότι οι συζητήσεις για μεγάλες δημόσιες και ιδιωτικές επενδύσεις στην πόλη είναι σε προχωρημένο στάδιο. 
Επίσης σε ανοιχτή θέα, ξεκάθαρη κατέστη, η ανάληψη από τον Κώστα Τροβιά, ενός εξαιρετικά ιδιαίτερου ρόλου, στο ευαίσθητο πεδίο στρατηγικής έλξης των εν λόγω μεγάλων επενδύσεων, με επαγωγές στην ώθηση εξυγίανσης και άνθισης της τοπικής οικονομίας, καθώς και στην χάραξη της πολυπόθητης πορείας, προς τη δημιουργία νέων θέσεων εργασίας στην πόλη. 
Από τις ευχάριστες, και διόλου τυχαίες εκπλήξεις της βραδιάς ήταν η παρουσία του κορυφαίου ερμηνευτή και δημιουργού, Χρήστου Δάντη, υποστηρικτή του Κώστα Τροβιά, καθώς συνδέονται με ιδιαίτερους φιλικούς δεσμούς, και όμοιες ανησυχίες για τα κοινωνικά δρώμενα, καθώς επίσης και του επίκαιρου δημιουργού της ελληνικής δισκογραφίας, και Κοινωνιολόγου, αλλά πρωτίστως φίλο και συμμαθητή του, κ Νίκου Σαρρή, ο οποίος γεννήθηκε και μαθήτευσε στον τόπο μας. 
Ακολουθούν χαρακτηριστικά φωτογραφικά στιγμιότυπα

















































0 comments:

Δημοσίευση σχολίου