Βρίσκει παντού συγγενείς και φίλους ο Καμαρινόπουλος


Είναι πανθομολογούμενο ότι ο Πρόεδρος των Παιδικών Σταθμών Παναγιώτης Καμαρινόπουλος γνωρίζει όλους ή σχεδόν όλους τους Μεσσήνιους του Δήμου Φυλής. Αυτό που δεν ξέρατε είναι ότι, εσχάτως, έχει γίνει εξωστρεφής. Ανακαλύπτει συγγενείς ή φίλους στα πιο απίθανα σημεία, εντός και εκτός του Δήμου Φυλής. 
Στην τελετή των βραβείων BEST CITY, το Νοέμβριο του 2018, όπου βραβεύτηκε ο Δήμος Φυλής ΚΛΙΚ ΕΔΩ συναντήθηκε με τον εξάδελφό του Ανδρέα Καμαρινόπουλο, η εταιρία του οποίου BK TELEMATICS, βραβεύτηκε στην κατηγορία ENERGY MANAGEMENT (ειδικεύεται στην τηλεματική και τη γεωπληροφορική). 
Στην πρόσφατη άσκηση Πολιτικής Προστασίας που πραγματοποιήθηκε στη Φυλή, με τη συμμετοχή του Δήμου, ο Καμαρινόπουλος συναντήθηκε με έναν ακόμα συγγενή του. Πρόκειται για τον πρώτο του εξάδελφο Κωνσταντίνο Θεοφιλόπουλο, που υπηρετεί με το βαθμό του Πύραρχου στη Διεύθυνση Πυροσβεστικών Επιχειρήσεων του Πυροσβεστικού Σώματος. 
Μετά από όλα αυτά καταλαβαίνει κανείς ότι ανακαλύπτοντας, συνεχώς, συντοπίτες και συγγενείς του στη Δημόσια Διοίκηση ή στον επιχειρηματικό κόσμο, ο Καμαρινόπουλος επιβεβαιώνει το γεωπολιτικό του δόγμα σχετικά με τις τρεις μεγάλες δυνάμεις του κόσμου, που κατά την άποψή του είναι «Αμερική-Ρωσία- Μεσσηνία».

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου