Με μεγαλοπρέπεια ο εορτασμός των Αγίων Πάντων στο Ζεφύρι




Με Μεγαλοπρέπεια εορτάστηκε η Μνήμη των Αγίων Πάντων στον Ιερό Ναό Αγίου Στυλιανού Ζεφυρίου κατά το διήμερο 22 και 23 Ιουνίου 2019. 
Την παραμονή το Σάββατο 22/6/2019 τελέστηκε Μέγας Πανηγυρικός Εσπερινός μετ’ Αρτοκλασίας και θείου κηρύγματος λειτουργούντος του Προϊσταμένου του Ι.Ν. Παναγίας Γρηγορούσας Ζεφυρίου πατρός Άγγελου Κανέλλου τκαι ου εφημέριου παρός Θεοφάνη Θεοφάνους και του εφημέριου του Ι.Ν. Προφήτη Ηλία Αχαρνών πατρός Στέφανου Γεωργαλή. 
Ανήμερα την Κυριακή 23/6/2019 τελέστηκε Ορθός και Πανηγυρική Θεία Λειτουργία και εν συνεχεία η περιφορά της εικόνας των Αγίων Πάντων πέριξ του Iερού Nαού Λειτουργούντας του Προϊσταμένου του Ι.Ν. Παναγίας Γρηγορούσας Ζεφυρίου π. Άγγελου Κανέλλου. Και τις δυο μέρες προσήλθε κόσμος ώστε να προσκυνήσει την εικόνα των Αγίων Πάντων και να προσευχηθεί. Επίσης των παρών έδωσε ο Βουλευτής Δυτικής Αττικής της ΝΔ κ. Αθανάσιος Μπούρας ενώ των Δήμο Φυλής εκπροσώπησε ο Αντιδήμαρχος Δ.Ε. Ζεφυρίου κ. Γιάννης Μαυροειδάκος .
Σας ευχαριστούμε όλες και όλους και ευχόμαστε η Άγιοι Πάντες και ο Άγιος Στυλιανός να σάς δίνει Υγεία Ευτυχία και Χαρά σε εσάς και στης οικογένειες σας 

Με Εκτίμηση
Ο Ιερέας και Το Εκκλησιαστικό Συμβούλιο 
Ακολουθούν χαρακτηριστικά φωτογραφικά στιγμιότυπα





































0 comments:

Δημοσίευση σχολίου