Κρητικός και Σονίδης στο πλευρό του υποψήφιου βουλευτή της ΝΔ Γιώργου Κώτσηρα


Ο Γιώργος Κώτσηρας είναι ένας αξιόλογος νέος άνθρωπος που έχει θέσει υποψηφιότητα στην εκλογική περιφέρεια Δυτ. Αττικής με τη ΝΔ. 
Δικηγόρος με λαμπρές σπουδές, διακρίνεται για τη νομική του κατάρτιση και πολιτική συγκρότηση. Ευγενής και κοινωνικός έκανε αμέσως φίλους στο Δήμο Φυλής. Ανάμεσα σε αυτούς και οι αναπλ. Δήμαρχοι Γιώργος Κρητικός και Γιώργος Σονίδης, οι οποίοι δηλώνουν φανατικοί υποστηρικτές του και με τους οποίους ήπιε ένα κρασάκι πριν από λίγες μέρες σε ταβέρνα της Φυλής
Η φιλία αυτή δεν ξεκίνησε στις εκλογές, αλλά πολύ πιο πριν. Μάλιστα οι δύο αυτοδιοικητικοί είχαν οργανώσει προς τιμήν του, ένα τραπέζι στη γνωστή "γιάφκα" του Σονίδη, δηλαδή στο καφενείο του. Στο τραπέζι είχαν δώσει "το παρών" πολλά από τα μέλη της δημοτικής αρχής, αλλά και αρκετοί φίλοι του Γιώργου Κώτσηρα στα Άνω Λιόσια και είχαν περάσει πολύ καλά, συνδυάζοντας την προβατίνα με τα ποντιακά εδέσματα του Σονίδη.
Μάλιστα έχουν πει ότι θα το επαναλάβουν μετά τις εκλογές, όταν θα έχει τελειώσει ο επίπονος προεκλογικός αγώνας, με το σκεπτικό ότι η εκλογή του Γιώργου Κώτσηρα θεωρείται βέβαιη!

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου