Σκέτη μελωδία στο Δημοτικό Ωδείο Φυλής από την τάξη Πιάνου της Δήμητρας Οικονόμου






Τη Παγκόσμια Ημέρα Μουσικής επέλεξε η τάξη Πιάνου της Δήμητρας Οικονόμου για την μαθητική συναυλία της, που πραγματοποιήθηκε το βράδυ της Παρασκευής 21 Ιουνίου, στη γεμάτη από κόσμο αίθουσα του Δημοτικού Ωδείου Φυλής. 
Οι μαθητές της Δήμητρας Οικονόμου έπαιξαν στο πιάνο κλασικά και σύγχρονα κομμάτια αποδεικνύοντας με τον καλύτερο τρόπο την υψηλού επιπέδου δουλειά που γίνεται στο Δημοτικό Ωδείο. 
Οι νεότεροι αλλά και οι πιο προχωρημένοι μαθητές με την αψεγάδιαστη παρουσία τους στο πιάνο, δικαίωσαν την καθηγήτρια τους αλλά και τους εαυτούς τους, κερδίζοντας τον θαυμασμό και το παρατεταμένο χειροκρότημα του κοινού τους.
Στο τέλος μάλιστα, επεφύλαξαν μια ευχάριστη έκπληξη καθώς συνοδεία των συν- σπουδαστών τους στο πιάνο, ερμήνευσαν ενώνοντας χορωδιακά τις φωνές τους , μερικά αγαπημένα ξένα κι ελληνικά ακούσματα. 
Ιδού το Πρόγραμμα της βραδιάς και τα ονόματα των Πρωταγωνιστών της


Τα θερμά συγχαρητήρια του έδωσε στους μαθητές και την καθηγήτρια τους Δήμητρα Οικονόμου, ο Διευθυντής του Δημοτικού Ωδείου Φυλής Μελέτης Καρκαλούσος. 
Το άρτιο αποτέλεσμα της βραδιάς εξάλλου, είναι προμήνυμα πως τα παιδιά θα αναδείξουν το ταλέντο και τις γνώσεις τους και στις εξετάσεις πιάνου που τα περιμένουν αυτή την εβδομάδα. Τους ευχόμαστε από καρδιάς, καλή επιτυχία! 
Ακολουθούν χαρακτηγριστικά φωτογραφικά και live στιγμιότυπα


























































Ιδού και τα live

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου