Γεμάτα Αθλητισμό, Πολιτισμό και άρωμα γειτονιάς τα ΤΣΟΥΚΛΙΔΕΙΑ 2019

















Με μεγάλη επιτυχία και τη συμμετοχή κόσμου κάθε ηλικίας πραγματοποιήθηκαν τα “ΤΣΟΥΚΛΙΔΕΙΑ 2019” το βράδυ του Σαββάτου 21 Σεπτεμβρίου. 
Για την ακρίβεια η μεγάλη ετήσια εκδήλωση του Συλλόγου Τσουκλίδιου, ξεκίνησε το απόγευμα σε κλίμα ενθουσιασμού, στην κατάμεστη από παιδιά Πλατεία Αγίας Σοφίας όπου με τη συμμετοχή μικρών και μεγάλων, διεξήχθη ο Αγώνας Δρόμου 2019. 
Εν συνεχεία, ο κόσμος γέμισε τις καρέκλες και τα τραπέζια που είχαν στηθεί μπροστά στην εξέδρα και σ’ όλη τη γειτονιά αντήχησαν αγαπημένα ακούσματα κι Ελληνική Παράδοση. 
Τη βραδιά άνοιξε ο φιλόξενος Πρόεδρος του Συλλόγου Τσουκλιδίου Νίκος Νικολόπουλος που καλωσόρισε το ευρύ κοινό κι ευχήθηκε σε όλους καλή διασκέδαση. Εξάλλου ίδιος όπως και όλα τα μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου συνέβαλαν με όλες τους τις δυνάμεις για το άρτιο αποτέλεσμα, φροντίζοντας προσωπικά τον κόσμο που ανταποκρίθηκε με θέρμη στο κάλεσμα. 
Τη βραδιά κόσμησαν με την παρουσία και τους χορούς τους: 
  • Το Χορευτικό του Συλλόγου Τσουκλιδίου που με χοροδιδάσκαλο τη Σύλβια Σκαρμούτσου και χορευτές κάθε ηλικίας έδωσαν δείγματα γραφής. 
  • Το νέο αίμα του Συλλόγου Ηπειρωτών Άνω Λιοσίων που με χοροδιδάσκαλο τον Πάνο Παπανικολάου έδωσε επί σκηνής τον καλύτερό του εαυτό και… 
  • Το χορευτικό του Κοινωφελούς Συλλόγου “ΔΗΜΙΟΥΡΓΩ” που επίσης με χοροδιδάσκαλο τη Σύλβια Σκαρμούτσου, έδωσε το έναυσμα για μια άκρως κεφάτη βραδιά που κράτησε με κέφι και πολύ χορό, ως τα ξημερώματα! 
Αξίζει να σημειωθεί ότι το “παρών” στην εκδήλωση έδωσε ο Πρόεδρος του Αθλητικού – Πολιτιστικού Οργανισμού η “Πάρνηθα” Γιώργος Μαυροειδής που όχι μόνο στήριξε τη διοργάνωση αλλά συμμετείχε με χαρά και στις απονομές των αθλητών που έλαβαν μέρος στον Αγώνα Δρόμου. Στις απονομές συμμετείχαν επίσης η Περιφερειακή Σύμβουλος Γιώτα Παππά και ο πρώην Περ Συμβ. Ταξιάρχης Φαρμάκης ενώ τη βραδιά τίμησαν με την παρουσία τους ο Δημοτικός Σύμβουλος Τόλης Βαδεβούλης, εκπρόσωποι Πολιτιστικών και Κοινωνικών Φορέων της πόλης και φυσικά ο κόσμος, που συμμετείχε στη βραδιά ψυχή τε και σώματι. 

Ακολουθούν οι σύνδεσμοι χαρακτηριστικά videos και πλούσιο φωτογραφικό υλικό



... Και οι φωτό


































































































0 comments:

Δημοσίευση σχολίου