Επάξια εκπροσώπηση του Δήμου Φυλής από το Σύλλογο Θεσσαλών Φυλής «Ο ΡΗΓΑΣ ΦΕΡΑΙΟΣ» ...

… στο 8o Φεστιβάλ Παραδοσιακού Χορού και Μουσικής Πάτμου





Δελτίο Τύπου 

Μια τιμητική συμμετοχή για το χορευτικό μας όσο και για τον Σύλλογο Θεσσαλών Φυλής « Ο ΡΗΓΑΣ ΦΕΡΑΙΟΣ» 

6-7-8 Σεπτεμβρίου 2019
Ο πρόεδρος και το ΔΣ του συλλόγου ευχαριστεί το Πνευματικό Κέντρο Πάτμου για την άρτια και άριστη διοργάνωση του Φεστιβάλ. Ένα φεστιβάλ όπου η χορευτική μας ομάδα είχε την ευκαιρία να συναντηθεί με χορευτικά τμήματα από ολόκληρη την Ελλάδα, που το καθένα ξεχωριστά ανέδειξε την πολιτιστική κληρονομιά του τόπου του και όλοι μαζί μάθαμε και αγαπήσαμε την παράδοση της Πάτμου. Την ευκαιρία αυτή μας την έδωσε το βιωματικό σεμινάριο χορών της Πάτμου με την συνοδεία Πάτμιων οργανοπαιχτών όπου η κ. Μιχελή Μαρία και ο κ. Μιχελής Θεολόγος έδωσαν τον καλύτερό τους εαυτό. 

Οι στιγμές της παρέλασης στην Σκάλα της Πάτμου όλων των χορευτικών τμημάτων, καθώς και ο χορός όλων των χορευτών με την λήξη του Φεστιβάλ είναι ανεπανάληπτες και απερίγραπτες! Τις μέρες που βρεθήκαμε στην Πάτμο ζήσαμε και στιγμές ξενοιασιάς στις όμορφες παραλίες και τα όμορφα σοκάκια του νησιού. Και φυσικά από τις ομορφότερες μας εμπειρίες ήταν η επίσκεψη στο Μοναστήρι του Ιωάννου του Θεολόγου καθώς και στην σπηλιά της Αποκάλυψης. Η λεπτομέρεια στον προγραμματισμό έκανε το τόσο γεμάτο μας πρόγραμμα να είναι ευχάριστο και όχι τόσο κουραστικό. 

Ευχαριστούμε για ακόμη μια φορά τους διοργανωτές για την άψογη φιλοξενία τους και για όλες αυτές τις εμπειρίες! Καλή συνέχεια και καλή δύναμη σε όλους 

Με τιμή 
Το ΔΣ

Ακολουθεί ένα χαρακτηριστικό video και πλούσιο φωτογραφικό υλικό 














0 comments:

Δημοσίευση σχολίου