Πρωτοπόρος σε πανελλαδικό επίπεδο η εταιρία του συντοπίτη μας Γιάννη Νικλήτσα


Έχετε πολλές φορές διαβάσει στο ΦΥΛΑΡΧΟ ότι η περιοχή μας διαθέτει αξιόλογους ανθρώπους σε όλους τους τομείς της κοινωνικής δραστηριότητας.
Ένας από αυτούς είναι ο συντοπίτης μας, από το Ζεφύρι, Γιάννης Νικλήτσας, ιθύνων νους της FORUM TRAINING AND CONSULTANT. Μιας πρωτοπόρου εταιρίας που δραστηριοποιείται, από το 1999, στην εκπαίδευση στελεχών, στην παροχή συμβουλευτικών υπηρεσιών και στην πιστοποίηση της ποιότητας των υπηρεσιών που παρέχουν οι Δημόσιοι Οργανισμοί, οι Οργανισμοί Τοπικής Αυτοδιοίκησης.
Άνθρωπος εργατικός, συνεπής και επικοινωνιακός, ο Γιάννης Νικλήτσας έχει συμβάλει, με τους συνεργάτες του, στην ανάπτυξη της εταιρίας, σε βαθμό που να θεωρείται από τις κορυφαίες του είδους. Πρόσφατα η FORUM TRAINING AND CONSULTANT έγινε η πρώτη Ελληνική Εκπαιδευτική Εταιρεία που απέκτησε το ISO 29990:2010, ένα Διεθνές Πρότυπο που έχει στόχο την βελτίωση της Ποιότητας των συνεχώς αυξανόμενων, σε Παγκόσμιο επίπεδο, Υπηρεσιών μη Τυπικής Εκπαίδευσης και Κατάρτισης, όπως η επαγγελματική εκπαίδευση, η δια βίου μάθηση, τα εσωτερικά σεμινάρια για Ιδιωτικές Εταιρείες και Φορείς του Δημοσίου.
Η ευρεία απήχησή της στον χώρο της Τοπικής Αυτοδιοίκησης φάνηκε και από τη διοργάνωση του Συνεδρίου “Χρηματο-Οικονομική Διοίκηση και Διαχείριση στην Τοπική Αυτοδιοίκηση”, το διήμερο 1 και 2 Νοεμβρίου 2019, στη Ναύπακτο. 

  

Το Συνέδριο, που οργανώθηκε από την FORUM TRAINING AND CONSULTANT, σε συνεργασία με την Ένωση Γενικών Γραμματέων Τοπικής Αυτοδιοίκησης “Ο ΚΛΕΙΣΘΕΝΗΣ” αποτέλεσε την 1η Ετήσια Συνάντηση Προϊσταμένων Οικονομικών Υπηρεσιών των Δήμων. Σε μια περίοδο χωρίς την ασφάλεια Δικαίου που παρείχε ο Προληπτικός Έλεγχος Δαπανών από τον Επίτροπο του Ελεγκτικού Συνεδρίου και ενώ έχουν υπάρξει αλλεπάλληλες αλλαγές στη νομοθεσία της οικονομικής διαχείρισης των ΟΤΑ, το συνέδριο αποτέλεσε βήμα γόνιμου διαλόγου. Οι προϊστάμενοι των Οικονομικών Υπηρεσιών των Δήμων απέδειξαν ότι λειτουργούν με υπευθυνότητα και δεν αρκέστηκαν στην ερμηνεία του νόμου, αλλά παρουσίασαν καλές πρακτικές που εφαρμόζουν στους Δήμους τους. Γι’ αυτό, άλλωστε, κάποιοι από αυτούς τιμήθηκαν, στην τελετή λήξης των εργασιών του συνεδρίου.

Το συνέδριο απέσπασε το ενδιαφέρον του Υπουργείου Εσωτερικών, το οποίο εκπροσωπήθηκε από τον Γενικό Γραμματέα Μιχάλη Σταυριανουδάκη. Παρευρέθηκαν επίσης, πολλοί Δήμαρχοι και Γενικοί Γραμματείς Δήμων, οι οποίοι έδωσαν δυναμικό παρών με τοποθετήσεις κι απόψεις. Εξ άλλου, μαγνητοσκοπημένο μήνυμα απέστειλε ο Περιφερειάρχης Αττικής Γιώργος Πατούλης.  


Άψογη η φιλοξενία του Δήμου Ναυπακτίας με το Δήμαρχο Βασίλη Γκίζα να απονέμει τιμητική πλακέτα στο Γιάννη Νικλήτσα.
Ήταν το επιστέγασμα μια μεγάλης διοργάνωσης που έδειξε που έχει φτάσει η FORUM TRAINING AND CONSULTANT, αλλά και που μπορεί να φτάσει!
Από πλευράς Δήμου Φυλής στο Συνέδριο παρευρέθηκαν ο Γενικός Γραμματέας Αργύρης Αργυρόπουλος, η Αντιδήμαρχος Ελένη Λιάκου, ο Προϊστάμενος Οικονομικής Υπηρεσίας Παντελής Βάμβουκας και η Προϊσταμένη Εξόδων Κλειώ Μαρίνη.




0 comments:

Δημοσίευση σχολίου