Ιδανικό ντεμπούτο για τις αθλήτριες του ΠΑΣ ΣΥΜΜΕΤΡΟΝ του Δήμου Φυλής!









Μια ανάσα από το βάθρο βρέθηκαν οι αθλήτριες του ΠΑΣ ΣΥΜΜΕΤΡΟΝ του Δήμου Φυλής, στο επίσημο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Ensemble Ρυθμικής Γυμναστικής. 

Η νεοσύστατη ομάδα Ensemble του Δήμου μας, παρουσίασε ένα πρόγραμμα που δημιούργησε η Χάλκινη Ολυμπιονίκης του Σίδνεϋ Χαρά Καρυάμη και συγκέντρωσε 11.700 βαθμούς, που την έφεραν στην προνομιούχο πεντάδα του Πανελλήνιου Πρωταθλήματος, κερδίζοντας ταυτόχρονα την πρόκρισή τους στον αγώνα Κυπέλλου, στον οποίο συμμετέχουν οι καλύτερες ομάδες της χώρας. 

Οι αθλήτριες της ομάδας: Βένου Ειρήνη, Μανώλη Λένια, Οικονόμου Βασιλική, Χαλκιά Ντέμυ και Χαραλαμπάκη Ανδριαννή, μετά το άκρως επιτυχημένο ντεμπούτο τους, συνεχίζουν δυναμικά τις προπονήσεις τους, για τις επόμενες αγωνιστικές τους υποχρεώσεις. 

“Ευχαριστούμε πολύ τον Αντιδήμαρχο Δήμου Φυλής κο Ιωάννη Μαυροειδάκο και τον Πρόεδρο του Πολιτιστικού και Αθλητικού Οργανισμού, κο Γεώργιο Μαυροειδή για την πολύτιμη βοήθειά τους στην επίτευξη των στόχων μας και την αμέριστη συμπαράσταση στις προσπάθειες των αθλητριών μας να καθιερωθούν στο χώρο αυτού του τόσο όμορφου αθλήματος της Ρυθμικής Γυμναστικής.” αναφέρει στο μήνυμά του, το ΠΑΣ ΣΥΜΜΕΤΡΟΝ




















0 comments:

Δημοσίευση σχολίου