Πανευτυχής για το πέμπτο εγγονάκι του ο Γιώργος Σονίδης

Μια μεγάλη χαρά επιφύλαξαν στον Αναπλ. Δήμαρχο Γιώργο Σονίδη ο γιος του Ανέστης και η γυναίκα του: Πρόσθεσαν στα τέσσερα εγγονάκια του ένα ακόμη. Μια τρισχαριτωμένη δεσποινιδούλα που άνοιξε με τον καλύτερο τρόπο τη νέα χρονιά για την οικογένεια του Γιώργου Σονίδη. 
Όπως είναι φυσικό ο Πόντιος πλέει σε πελάγη ευτυχίας και χωρίς να το πολυσκεφτεί έβγαλε στην αυλή την ψησταριά. Το ντουμάνι που προκάλεσε έφερε δίπλα του τη μισή πόλη, γιατί η άλλη μισή ...απλά δεν πέρασε από τη Λεωφόρο Φυλής, το βράδυ του Σαββάτου 11-01-2020. 
Ανάμεσα σε αυτούς που ...είδαν καπνό και μπήκαν, ήταν ο Δήμαρχος Χρήστος Παππούς, ο Γενικός Γραμματέας Αργύρης Αργυρόπουλος, ο αναπλ. Δήμαρχος Γιώργος Κρητικός, αρκετοί συγγενείς και φίλοι και όλη η γειτονιά. Στο τσακίρ κέφι, ο Γιώργος Σονίδης έβγαλε μερικά μπουκάλια βότκα, που “κρύβει” για εξαιρετικές περιστάσεις. 
Ήταν μια πανέμορφη βραδιά που δημιούργησε ένας πραγματικός πάτερ φαμίλιας, ο οποίος, όπως όλοι οι Πόντιοι, είναι προσηλωμένος στην οικογένειά του και στα τέσσερα αγόρια του. Τα οποία, παρεμπιπτόντως, ετοιμάζονται να του δώσουν κι άλλες χαρές. Θεού θέλοντος ο Γιώργος θα ξαναβγάλει την ψησταριά στην αυλή. Και σύντομα μάλιστα!

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου