Και φλουρί και τούρτα για την Θεατρική Ομάδα Ζεφυρίου

Της Ελευθερίας Τριανταφύλλου


Με μικρή καθυστέρηση λόγω ανειλλημένων καλλιτεχνικών υποχρεώσεων έκοψε την πρωτοχρονιάτικη πίτα της η Θεατρική Ομάδα Ζεφυρίου την Τετάρτη 19 Φεβρουαρίου. Μπορεί η πίτα να κόπηκε για το καλό του νέου χρόνου και της θεατρικής σεζόν κάπως αργά, αλλά συνδυάστηκε με τα γενέθλια της σκηνοθέτιδος της ομάδας Στέλλας Νικολοθανάση, δίνοντας αφορμή για διπλά εορταστικό κλίμα. 

Κι ενώ σχεδόν όλα τα κομμάτια της πίτας είχαν μοιραστεί χωρίς ακόμη να έχει βρεθεί το πολυπόθητο τυχερό φλουρί, ο θίασος σκέφτηκε πως ίσως φέτος ο ζαχαροπλάστης δεν θυμήθηκε να το συμπεριλάβει. 

Λίγο πριν το τέλος της πανηγυρικής συνάντησης ωστόσο, ο νικητής βρέθηκε και οι προσδοκίες όλων διακαιώθηκαν. Το φλουρί κέρδισε ο αγαπημένος ηθοποιός της ομάδας Χρήστος Κάκκαβος, δηλώνοντας ενθουσιασμένος με το αποτέλεσμα. 

Άλλη μια δημιουργική θεατρική χρονιά είχε πλέον επίσημα ξεκινήσει. Γούρια μοιράστηκαν από τη σκηνοθέτη σε όλα τα μέλη της ομάδας, ενώ ακολούθησε φαγοπότι, αλλά και τούρτα-έκπληξη για την εορτάζουσα Στέλλα Νικολοθανάση. 

Κι επειδή πέραν της γιορτής και της παρέας, ο θίασος δεν κάνει ποτέ εκπτώσεις στο θεατρικό αποτέλεσμα, το γιορτινό πρόγραμμα έληξε με την καθιερωμένη πρόβα. 

Φέτος η ομάδα καταπιάνεται με το απολαυστικό, διαχρονικό και πάντα επίκαιρο έργο του Δημήτρη Ψαθά, "Φον Δημητράκης". 

Το Μάιο θα είναι όπως κάθε χρόνο έτοιμη να υποδεχτεί το κοινό της, επιφυλάσσοντας εκπλήξεις και ελπίζοντας αυτή τη φορά να καλωσορίσει του θεατές στην θεατρική σκήνη της, που ετοιμάζεται πυρετωδώς. Αναμένουμε με ανυπονησία!

Ακολουθούν φωτογραφικά στιγμυότυπα:


Σύσσωμος ο θίασος της Θεατρικής Ομάδας Ζεφυρίου, με τα νεότερα 
και τα κλασικά μέλη του και στο κέντρο τη σκηνοθέτη


Πάντα στο πλευρό της ομάδας και ο Νίκος Χριστοδουλής, που χειρίζεται τα φώτα, τον ήχο, αλλά και βιντεοσκοπεί την παράσταση και τις πρόβες της

Η  σκηνοθέτης Στέλλα Νικολοθανάση δίνει το έναυσμα για την κοπή της πίτας


Ο φακός του Φύλαρχου απαθανατίζει τη στιγμή που ο Χρήστος Κάκκαβος 
ανακαλύπτει πως είναι ο μεγάλος νικητής


H τούρτα -έκπληξη από τον θίασο για τα γενέθλια της σκηνοθέτιδος

Και του χρόνου!

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου