Εκδήλωση-έκπληξη προανήγγειλαν για τον Ιούνιο ο Σύλλογος Θεσσαλών και ο Δήμος Φυλής στην κοπή της Βασιλόπιτας του Συλλόγου

Ο τυχερός του φλουριού δεν ήταν ο μόνος κερδισμένος στην εκδήλωση της κοπής της Βασιλόπιτας του Συλλόγου Θεσσαλών Φυλής «Ο Ρήγας Φεραίος», που πραγματοποιήθηκε την Κυριακή 16 Φεβρουαρίου, στα γραφεία του Συλλόγου.
Ο ίδιος ο Σύλλογος «κέρδισε» διαβεβαιώσεις και στήριξη στις νέες του δράσεις και όχι μόνο από τα μέλη του Συλλόγου.
«Ήμουν και θα ‘μαι δίπλα σας», τόνισε ο Δήμαρχος Φυλής Χρήστος Παππούς, εξαίροντας το έργο του Συλλόγου και επαναλαμβάνοντας ότι οι Θεσσαλοί θα αποκτήσουν δική τους Στέγη, καθώς στόχος του είναι να στηρίζει τους Συλλόγους, οι οποίοι προάγουν τον Πολιτισμό και την Παράδοση.
«Πολλές δραστηριότητες» ευχήθηκε στο Σύλλογο ο Πρόεδρος του ΝΠΔΔ Πολιτισμού και Αθλητισμού «Η Πάρνηθα» Γιώργος Μαυροειδής, εκφράζοντας παράλληλα τη σιγουριά ότι θα είναι, όπως έχει αποδείξει η δράση του. Μάλιστα προανήγγειλε μία μεγάλη εκδήλωση που θα συνδιοργανώσουν «Η Πάρνηθα» και ο Σύλλογος Θεσσαλών, στις 12 Ιουνίου, και η οποία θα αποτελέσει έκπληξη για τα πολιτιστικά δρώμενα του Δήμου.
Στην εκδήλωση – έκπληξη αναφέρθηκε και ο Πρόεδρος του Συλλόγου Θεσσαλών Κωνσταντίνος Νταρζάνος, ο οποίος υπογράμμισε ότι θα είναι ένα μοναδικό γεγονός, ενώ ευχαρίστησε θερμά τον Δήμαρχο Χρήστο Παππού και τον Γιώργο Μαυροειδή για τη στήριξη του Δήμου προς το Σύλλογο. Ο Κωνσταντίνος Νταρζάνος αναφέρθηκε και σε άλλες δράσεις του Συλλόγου, μεταξύ των οποίων η συμμετοχή του για 4η χρονιά, στο φιλανθρωπικό αγώνα δρόμου «No finish line» που προσφέρει στο «Μαζί για το Παιδί». 
Να συνεχίσει τις δράσεις του ευχήθηκε στο Σύλλογο ο Αντιδήμαρχος Εσόδων και Ηλεκτρονικής Διακυβέρνησης, Γιώργος Αβράμης, ενώ συγχαρητήρια στις διοικήσεις που διατηρούν ζωντανό το θεσσαλικό πνεύμα έδωσε ο Αναπληρωτής Δήμαρχος Πολεοδομίας και Πρόεδρος της Δευτεροβάθμιας Σχολικής Επιτροπής, Θεσσαλός στην καταγωγή, Νίκος Χατζητρακόσιας. Κάθε επιτυχία στο Σύλλογο ευχήθηκε και ο Τοπικός Σύμβουλος της Δημοτικής Κοινότητας Άνω Λιοσίων, Μιχάλης Ζουρίδης.
«Δυνατό πολιτιστικό κύτταρο» χαρακτήρισε το Σύλλογο Θεσσαλών Φυλής ο Πρόεδρος της Πανθεσσαλικής Στέγης Στέφανος Κούτρας, από τον οποίο ο Κωνσταντίνος Νταρζάνος απέσπασε τη δέσμευση ότι η Πανθεσσαλική Στέγη θα συμβάλει και θα στηρίξει το Σύλλογο στη δημιουργία Λαογραφικού Μουσείου, όταν αποκτήσει δική του Στέγη.
Τις ευχές τους έδωσαν, κόβοντας και κομμάτι της Βασιλόπιτας, και οι εκπρόσωποι άλλων Συλλόγων του Δήμου που τίμησαν την εκδήλωση.









































0 comments:

Δημοσίευση σχολίου