Άκρως πετυχημένη και με ευχάριστες ειδήσεις η Βασιλόπιτα του ΔΑΣ Ζεφυρίου







Απ' άκρη σ' άκρη γέμισε το Κέντρο Ψυχαγωγίας "ΕΛΑΤΟ" στη Χασιά, στο οποίο το βράδυ του Σαββάτου 1 Φεβρουαρίου, έκοψε την Βασιλόπιτά του για το καλό της νέας χρονιάς, ο ΔΑΣ Ζεφυρίου. 
Η μεγάλη αθλητική οικογένεια αποτελούμενη από τα Τμήματα και τους αθλητές – Προπονητές, Πάλης, Ποδοσφαίρου, Χάντμπολ καθώς και τα νεοσύστατα Τμήματα Αεροβικής και Latin έδωσαν στην βραδιά ηχηρό “παρών”και λάμψη! 
Ενωμένοι σαν μία γροθιά και τα μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου περιστοίχισαν τον αγαπητό Ιερέα του Ιερού Ναού Κοιμήσεως Θεοτόκου της Φυλής π. Δημήτρη Παναγακόπουλο, ο οποίος ευλόγησε την πίτα κι έδωσε την ευχή για μια χρονιά που κυρίαρχος στόχος θα είναι όχι τόσο ο Πρωταθλητισμός όσο ο Υγιής Αθλητισμός. 
Ο Πρόεδρος Σωκράτης Σταυρόπουλος μη θέλοντας να κουράσει τον κόσμο παραχώρησε κατευθείαν το βήμα στον Αντιπρόεδρο του ΔΑΣ Βασίλη Νικολαΐδη, ο οποίος κι ευχαρίστησε με θέρμη τον Δήμαρχο Φυλής Χρήστο Παππού αλλά και όλους τους συνεργάτες του, που έχουν στηρίξει εμπράκτως τον ΔΑΣ, με αποτέλεσμα μετά από μια ιδιαίτερα δύσκολη περίοδο όχι απλά να στέκεται στα πόδια του αλλά και να ατενίζει το μέλλον με αισιοδοξία. Μια αισιοδοξία διόλου τυχαία καθώς κάνοντας εν συνεχεία έναν μίνι απολογισμό, αυτό που ανάδείχθηκε, ήταν οι σημαντικές επιτυχίες των Αθλητών, σε όλα τα Τμήματα του ΔΑΣ. 
Τις θερμές του ευχές στο κόσμο του ΔΑΣ Ζεφυρίου έδωσε αμέσως μετά ο Δήμαρχος Φυλής Χρήστος Παππούς, ο οποίος και υπογράμμισε το σημαντικό έργο που βρίσκεται σε πλήρη εξέλιξη στον τομέα του Αθλητισμού. 
“Ανακατασκευάζονται τα τρία γήπεδα σε Άνω Λιόσια (Ακράτητος) Φυλή (Θρασύβουλος) και Ζεφύρι (Σπάρτακος) από το Πρόγραμμα ΦΙΛΟΔΗΜΟΣ ενώ όπως με ενημέρωσε ο παρόντας αντιπρόεδρος της Βουλής Θανάσης Μπούρας, δύο ακόμη γήπεδα 5Χ5, είναι έτοιμα προς έγκριση”, τόνισε ο Δήμαρχος προσθέτοντας ότι “Στόχος για τον Δήμο Φυλής είναι να γίνει πρότυπος, σε όλη την Ελλάδα”. Απευθυνόμενος μάλιστα στον παρόντα Πρόεδρο της Ένωσης Ποδοσφαιρικών Σωματείων Δυτικής Αττικής (ΕΠΣΔΑ) Κλέαρχο Τζαφέρη, του υπενθύμισε πως η δέσμευση για την ουσιαστική βελτίωση του γηπέδου του Πανοράματος έχει ήδη γίνει πράξη και του αφιέρωσε το κομμάτι του με την ευχή “Να προχωρήσουμε ξανά, όπως πρέπει”. 
Ο Δήμαρχος τέλος, απευθυνόμενος στον κόσμο του Ζεφυρίου επεσήμανε πως δεν θα ξεχάσει ποτέ τη στήριξη του Ζεφυριώτικου Λαού, που συνέβαλε ουσιαστικά και με μεγάλο ποσοστό, στο νικηφόρο αποτέλεσμα των εκλογών. 

Τις ολόθερμες ευχές τους έδωσαν επίσης στον κόσμο, κάνοντας ο καθένας τη δική του ξεχωριστή αφιέρωση, ο Αντιπρόεδρος της Βουλής Θανάσης Μπούρας, η Πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου Ζωή Αρβανιτάκη, οι Αντιδήμαρχοι Θανάσης Σχίζας, Γιάννης Μαυροειδάκος και Γιώργος Αβράμης, ο Πρόεδρος των Παιδικών Σταθμών Ζεφυρίου Γιώργος Κούρκουλος, ο Πρόεδρος Αθλητισμού – Πολιτισμού Γιώργος Μαυροειδής, οι αναπληρωτές Δήμαρχοι Γιώργος Ραφτέλης και Χρυσούλα Κουράση, η Πρόεδρος του Τοπικού Συμβουλίου Ζεφυρίου Ταξιαρχία Λαθουράκη, ο προπονητής πάλης του ΔΑΣ και Τοπικός Σύμβουλος Διονύσης Κατηφόρης καθώς και οι Τοπικοί Σύμβουλοι Σωτήρης Τσουκαλάς και Μιχάλης Ζουρίδης. 
Ξεχωριστές ευχές έδωσαν επίσης ο Πρόεδρος της ΕΠΣΔΑ Κλέαρχος Τζαφέρης και ο εκπρόσωπος της Ένωσης Σωματείων Χάντμπολ (ΕΣΧΑ) Σπύρος Παπαϊωάννου. 

Η βραδιά από κει και ύστερα συνεχίστηκε με παρουσίαση χορών από τα νεοσύστατα Τμήματα του ΔΑΣ Ζεφυρίου ενώ ο κόσμος διασκέδασε μέχρι τις μικρές ώρες, με καλό φαγητό και ζωντανή ορχήστρα με τους εξαίρετους μουσικούς Δέσποινα Καραγιαννίδου, Στάθη Κοντοπάνο και Χρήστο Κατσίμαλη. 

Ακολουθούν χαρακτηριστικά Videos από τη βραδιά και πλούσιο φωτογραφικό υλικό 

Ιδού και οι φωτό




























































0 comments:

Δημοσίευση σχολίου