Σε πλήρη ανακατασκευή του γηπέδου Μπάσκετ “Κατσιγιάννη” προχώρησε ο Δήμος Φυλής






Στην ανακατασκευή του γηπέδου μπάσκετ, γνωστό ως γήπεδο "Κατσιγιάννη", στον Άγιο Ιωάννη προχώρησε ο Δήμος Φυλής, στο πλαίσιο της πολιτικής που υλοποιεί ο Δήμαρχος Χρήστος Παππούς και αφορά στην καθολική αναβάθμιση των σταδίων, των γηπέδων και των αθλητικών χώρων του Δήμου Φυλής .




Στο εγκαταλελειμμένο και λεηλατημένο γήπεδο έγινε εκσκαφή εξ΄αρχής, κατασκευάστηκε σύγχρονο δάπεδο, νέες μπασκέτες , επισκευάστηκαν και συντηρήθηκαν οι κερκίδες ενώ τοποθετήθηκε φωτισμός Led και ενισχυμένη περίφραξη.


«Θέλουμε τα παιδιά μας , να εντάξουν στη ζωή τους τον αθλητισμό και να τον κάνουν στάση ζωής. Έχουμε ανακαινίσει και συντηρήσει όλους τους χώρους άθλησης σε σχολεία, γήπεδα και στάδια για να μπορούν όλα τα παιδιά, σε κάθε γειτονιά, να αθλούνται με άνεση και ασφάλεια. Το γήπεδο Κατσιγιάννη μετά τα έργα που έγιναν είναι ένα στολίδι για την περιοχή που με την λειτουργία του θα αναβαθμίσει και θα δώσει νέα πνοή στην γειτονιά» υπογραμμίζει ο Δήμαρχος Φυλής Χρήστος Παππούς. 

«Η κατασκευή του γηπέδου δημιουργεί πλέον τις προϋποθέσεις για ένα ασφαλές και ευχάριστο παιγνίδι. Το σημαντικό για εμάς είναι πως η νέα αθλητική υποδομή που προσθέσαμε στο Δήμο είναι σε μια γειτονιά που έχει ανάγκη από τέτοιες παρεμβάσεις και το ευχάριστο είναι ότι τα παιδιά έχουν αγκαλιάσει ήδη το νέο έργο» επισημαίνει ο Αντιδήμαρχος Τεχνικών Υπηρεσιών Θανάσης Σχίζας . 

Η μελέτη του έργου έγινε από την Τεχνική υπηρεσία και η ανακατασκευή του γηπέδου έγινε με πόρους του Δήμου Φυλής.







0 comments:

Δημοσίευση σχολίου