Συνεχίζει τις σε βάρος μου συκοφαντίες ο κος Καμπόλης


ΤΟΥ ΑΡΓΥΡΗ ΑΡΓΥΡΟΠΟΥΛΟΥ
Συνεχίζει να με συκοφαντεί, συστηματικά, ο κος Καμπόλης.
Χτες, Τρίτη 10 Μαρτίου 2020, υποστήριξε στην Οικονομική Επιτροπή, ότι κακώς μου επιδικάστηκαν από το Δικαστήριο (μαζί με άλλους 153 εργαζομένους του Δήμου) τα Δώρα Χριστουγέννων και Πάσχα και τα Επιδόματα Αδείας, συνολικού ποσού 2.700 Ευρώ. Μάλιστα το εμφάνισε ως σκάνδαλο μεγάλου μεγέθους, υποστηρίζοντας ότι είμαι υπάλληλος του Δήμου Ασπροπύργου.
Κατ’ αρχήν να πούμε ότι πρόκειται για δικαστική Απόφαση, που πρέπει να είναι σεβαστή απ’ όλους, εκτός κι αν ο κος Καμπόλης είναι υπεράνω του νόμου και της Δικαιοσύνης. Αλλά και επί της ουσίας η Απόφαση είναι απολύτως τεκμηριωμένη, γιατί δεν είμαι υπάλληλος του Δήμου Ασπροπύργου, αλλά του Δήμου Φυλής. Ο Δήμος Φυλής με πληρώνει και με ασφαλίζει. Ο Γενικός Γραμματέας είναι ΥΠΑΛΛΗΛΟΣ κι όπως όλοι οι εργαζόμενοι του Δημόσιου Τομέα, δικαιούται τα επιδόματα γιατί τα ελάμβανε πριν κοπούν για δημοσιονομικούς λόγους.
Από τα παραπάνω προκύπτει ότι, νόμιμα, προσέφυγα στη Δικαιοσύνη μαζί με τους υπόλοιπους εργαζομένους του Δήμου, γι’ αυτό και δικαιώθηκα.
Θα υπενθυμίσω, όμως, ότι η συγκεκριμένη περίπτωση αποτέλεσε αφορμή για να συνεχίσει ο κος Καμπόλης την τακτική της κατασυκοφάντησής μου. Προηγήθηκαν ακόμα δύο περιπτώσεις:
-Το Νοέμβριο του 2018 είχε δηλώσει στο Δημοτικό Συμβούλιο ότι δεν θα έπρεπε να ασκώ καθήκοντα Γενικού Γραμματέα, επειδή είχα καταδικαστεί ΕΡΗΜΗΝ και ΠΡΩΤΟΔΙΚΑ, για συκοφαντική δυσφήμιση. Του είχα συστήσει να μη βιάζεται και δικαιώθηκα. Λίγους μήνες αργότερα αθωώθηκα πανηγυρικά, αλλά δεν είχε το θάρρος να ζητήσει συγγνώμη.
-Πριν από λίγες μέρες διάβασα στον προσωπικό του λογαριασμό στο facebook ότι είμαι …παράσιτο, επειδή εξέφρασα, δημόσια, κάποιες σκέψεις μου για τη διαχείριση των απορριμμάτων. Χωρίς να απαντήσει στα επιχειρήματα που τέθηκαν, αποκάλεσε παράσιτο έναν άνθρωπο που είχε προσφέρει στον Αθλητισμό και στον Πολιτισμό, επί μια δεκαπενταετία, πριν από το διορισμό του στο Δήμο.
Γιατί τα κάνει όλα αυτά ο κος Καμπόλης; Γιατί, παρόλο που υπήρξε επαγγελματίας ποδοσφαιριστής, δεν εννοεί να καταλάβει ότι έχασε από μια πολύ καλύτερη ομάδα. Κι ότι θα συνεχίσει να χάνει γιατί εκπροσωπεί το παρελθόν αυτής της πόλης... Αλήθεια, που είναι ο γαμπρός του που μιλάει για Νέο Ξεκίνημα; Γιατί δεν έρχεται ο ίδιος στην Οικονομική Επιτροπή, αφού αυτός είναι τακτικό μέλος; Δεν επιβεβαιώνει εκείνους που έλεγαν ότι επικεφαλής της παράταξης είναι ο κος Καμπόλης;
Όσο για μένα, αν ο κος Καμπόλης συνεχίσει την τακτική του, θα βρεθώ, πάλι, στα δικαστήρια. Αυτή τη φορά για να καταθέσω σε βάρος του αγωγή, γιατί, επί μονίμου βάσεως, θίγει την τιμή και την υπόληψή μου με συκοφαντίες. Η υπομονή έχει και τα όριά της...

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου