Άξιοι επαγγελματίες και άνθρωποι οι εργαζόμενοι της Εθνικής Τράπεζας Άνω Λιοσίων

Καταλογίζουμε μύρια όσα στις Τράπεζες και μπορεί να έχουμε δίκιο. Όμως, επειδή, παράλληλα, εκθειάζουμε τους ανθρώπους που βοηθούν τον κόσμο να αντιμετωπίσει τις συνέπειες της πανδημίας, θα πρέπει, ανάμεσα σε αυτούς, να συμπεριλάβουμε και το προσωπικό της Εθνικής Τράπεζας Άνω Λιοσίων. 
Ο Διευθυντής Λευτέρης Κυριαζάνος, ο έμπειρος Πέτρος Ουλής και τα άλλα παιδιά δίνουν καθημερινή μάχη, με όπλα τον επαγγελματισμό και τη συνέπεια που τους διακρίνει. Για να περιορίσουν το συνωστισμό και την ταλαιπωρία του κόσμου που σχηματίζει καθημερινά, μεγάλες ουρές, βρίσκονται, συνεχώς, στο πόδι. Δίνοντας το παράδειγμα, ο Διευθυντής ρυθμίζει την προτεραιότητα εισόδου στο υποκατάστημα και βοηθάει, ο ίδιος, τον κόσμο στις πληροφορίες, στα ΑΤΜ και στην εξόφληση λογαριασμών. 
Αν η αντιμετώπιση των οικονομικών συνεπειών της υγειονομικής κρίσης είναι το ζητούμενο από εδώ και πέρα, οι άνθρωποι αυτοί αποδεικνύουν ότι το τραπεζικό σύστημα έχει το δυναμικό για να βρεθεί στην πρώτη γραμμή. Μένει να το αποδείξουν και οι διοικήσεις των Τραπεζών, οι οποίες πάντως, δεν έχουν τις καλύτερες συστάσεις...

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου