Θλίψη στην οικογένεια του Δημάρχου Χρήστου Παππού για την απώλεια της πεθεράς του Ευαγγελίας ΠαπαδήμαΤΗΝ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 5 ΙΟΥΝΙΟΥ 2020 ΚΑΙ ΩΡΑ 15:00 ΣΤΗΝ ΙΕΡΑ ΜΟΝΗ ΠΑΝΑΓΙΑΣ ΚΑΝΑΛΑΣ Η ΝΕΚΡΩΣΙΜΗ ΑΚΟΛΟΥΘΙΑ


Βαθειά θλίψη έχει προκαλέσει στην οικογένεια του Δημάρχου Χρήστου Παππού η απώλεια της πεθεράς του Ευαγγελίας Παπαδήμα, που απεδήμησε εις Κύριον, νωρίς το πρωί της Παρασκευής 5 Ιουνίου 2020, μετά από πολύμηνη, άνιση, μάχη με την επάρατο νόσο. 
Απαρηγόρητος είναι ο σύζυγός της Δημήτρης και τα παιδιά της Γιάννης, Κώστας και Ντίνα, οι νύφες και τα εγγόνια της και φυσικά ο Δήμαρχος που της έτρεφε μεγάλη αγάπη και σεβασμό.
Υπήρξε εξαιρετική και θεοσεβούμενη γυναίκα, ιδιαίτερα αγαπητή στην τοπική κοινωνία.
Οι συγγενείς και φίλοι θα της απευθύνουν το ύστατο χαίρε, το απόγευμα της Παρασκευής 5 Ιουνίου 2020 και ώρα 15:00 στην Ιερά Μονή Παναγίας Κανάλας, όπου εκκλησιαζόταν και από την οποία είχε τιμηθεί, τον Ιανουάριο του 2018, για την φιλανθρωπική της δράση. 

Μάλιστα ο κτήτωρ της Ιεράς Μονής θεοφιλέστατος Επίσκοπος Ρωγών Δωρόθεος ανάρτησε πένθος στο προφίλ του, στο facebook, αμέσως μόλις πληροφορήθηκε την αποδημία της.

Εξάλλου, με δύο συγκινητικές αναρτήσεις στο facebook την αποχαιρέτησαν οι εγγονές της και θυγατέρες του Δημάρχου και της συζύγου του Ντίνας, Φανή και Ευαγγελία.

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου