Νέα επιχορήγηση 200.000 ευρώ για προμήθεια μηχανημάτων έλαβε ο Δήμος Φυλής από το πρόγραμμα «Φιλόδημος ΙΙ»Μία ακόμη επιχορήγηση διεκδίκησε και έλαβε, κατ’ εξαίρεση, ο Δήμος Φυλής, από το Πρόγραμμα «Φιλόδημος ΙΙ».


Η νέα έκτακτη επιχορήγηση που εντάσσεται στον άξονα «Τοπική ανάπτυξη και προστασία περιβάλλοντος», χορηγείται στους δήμους με πληθυσμό άνω των 50.000 κατοίκων, για την προμήθεια μηχανημάτων έργου ή και συνοδευτικού εξοπλισμού.


Ωστόσο, ο Δήμος Φυλής εξασφάλισε, κατ’ εξαίρεση, χρηματοδότηση 200.000 ευρώ, με σκοπό να ενισχύσει και αναβαθμίσει τον στόλο των μηχανημάτων που διαθέτει και χρησιμοποιείται στους τομείς τόσο της καθαριότητας και του περιβάλλοντος όσο και της πολιτικής προστασίας.


Τα μηχανήματα που θα αγοραστούν με τη νέα επιχορήγηση και ανάλογα με τις ανάγκες των αρμόδιων υπηρεσιών του Δήμου, δεν είναι τα πρώτα καινούργια που αποκτά ο Δήμος Φυλής επί Διοικήσεως Χρήστου Παππού.


Ο Δήμος έχει προμηθευτεί μέσω του προγράμματος «Φιλόδημος» τρία καινούργια υπερσύγχρονα μηχανήματα (ένα σάρωθρο – πολυμηχάνημα και δύο ελαστικοφόρους φορτωτές πλάγιας ολίσθησης-Bobcat), τα οποία παρέλαβε τον Ιανουάριο 2019.

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου