Συνάντηση της ΟΝΝΕΔ Φυλής με Βουλευτές, το Σύλλογο Θεσσαλών κι έπεται συνέχεια...


 



Δελτίο Τύπου 6/10/2020 

Η ΟΝΝΕΔ Φυλής, ξεκινώντας μια σειρά συναντήσεων, παρουσιάζεται στους πολιτιστικούς φορείς, τους τοπικούς πολιτικούς παράγοντες και τους Βουλευτές της περιοχής μας. 

Εντός του μήνα Σεπτεμβρίου, η ΟΝΝΕΔ Φυλής πραγματοποίησε την πρώτη της συνάντηση, στο πλαίσιο της σειράς εργασιών με στόχο να γνωρίσει και να συστηθεί στους πολιτικούς παράγοντες και φορείς, που εδρεύουν στον δήμο μας. 

Η αρχή έγινε με τον Σύλλογο Θεσσαλών Άνω Λιοσίων-Ζεφυρίου-Φυλής, σε μια –εξαιρετικά- εποικοδομητική συζήτηση για την τωρινή λειτουργία των συλλόγων εν μέσω πανδημίας, τον στόχο του κοινωνικού συνόλου, ώστε να μην χαθεί υπό την απειλή κανενός ιού η φλόγα του πολιτισμού που μας διέπει ως κοινωνία και την πιθανή συνεργασία των δύο φορέων σε μελλοντικές δράσεις. 

Μόλις την περασμένη εβδομάδα, συναντηθήκαμε με τους δύο από τους τρείς εκλεγμένους Βουλευτές της Νέας Δημοκρατίας στη Δυτική Αττική κ. Λιάκο Ευάγγελο και κ. Γιώργο Κώτσηρα, στο πλαίσιο των συναντήσεων που έχουμε ξεκινήσει, ενώ έπεται συνάντηση και με τον κ.Μπούρα. 

Η κουβέντα μας μαζί τους ήταν ουσιαστική και στοχευμένη, συζητώντας για τα ιδιαίτερα προβλήματα που αντιμετωπίζει τόσο ο Δήμος Φυλής όσο και οι υπόλοιποι Δήμοι της Δυτικής Αττικής αλλά και τους τρόπους επίλυσης των προβλημάτων όπως είναι η ανεργία των νέων, η εγκληματικότητα και η περιβαλλοντική ευαισθητοποίηση των πολιτών. 

Λάβαμε την διαβεβαίωση πως θα στηρίξουν τις προσπάθειες και τις δράσεις μας για την επίλυση των προβλημάτων με όσα μέσα διαθέτουν. 

Η ΟΝΝΕΔ Φυλής θα συνεχίσει τις επαφές της με τους συλλόγους και τους πολιτικούς φορείς που αλληλεπιδρούν στην περιοχή μας. 

*Επικοινωνήστε μαζί μας εφόσον θέλετε να γίνετε μέλος της ΟΝΝΕΔ Φυλής

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου