Με κατάνυξη και μεγαλοπρέπεια τίμησε την Επέτειο της 28ης Οκτωβρίου το Ζεφύρι






Με κατάνυξη και σε εορταστικό κλίμα πραγματοποιήθηκαν οι εκδηλώσεις για την Εθνική Επέτειο της 28ης Οκτωβρίου και στη Δημοτική Ενότητα Ζεφυρίου, τηρουμένων των μέτρων κατά της διασποράς του κορονοϊού. 

Λόγω των έργων για την αποπεράτωση του Ιερού Ναού Παναγίας Γρηγορούσης, η Θεία Λειτουργία και η Δοξολογία τελέστηκαν στον Άγιο Φανούριο, Παρεκκλήσιο του Ναού, από τον εφημέριο πατέρα Άγγελο Κανέλλο και τον πατέρα Θεοθάνη Θεοφάνους παρουσία εκπροσώπων της Δημοτικής Αρχής και πιστών.

Στη συνέχεια τελέστηκε Επιμνημόσυνη Δέηση στο Μνημείο Ηρώων στην Πλατεία Ηρώων Πολυτεχνείου και έγινε κατάθεση στεφάνων από τον πατέρα Άγγελο Κανέλλο και τον Αντιδήμαρχο Ζεφυρίου Γιάννη Μαυροειδάκο, παρουσία ιερωμένων και αιρετών. 

Οι εορταστικές εκδηλώσεις ξεκίνησαν με πανηγυρική κωδωνοκρουσία σε όλες τις εκκλησίες του Ζεφυρίου και ολοκληρώθηκαν με τήρηση ενός λεπτού σιγής, την ανάκρουση του Εθνικού Ύμνου και την ευχή όλων του χρόνου ο εορτασμός της Επετείου του «Όχι» να γίνει με τις τιμές που αρμόζουν στη μεγάλη αυτή Επέτειο του Έθνους.


















 

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου