Με επισημότητα, αλλά και με μέτρα προστασίας κατα του κορωνοϊού η επέτειος του ΟΧΙ στη ΔΕ Φυλής






Με επισημότητα, αλλά σύμφωνα με τα μέτρα για την αποφυγή μετάδοσης του κορονοϊού, πραγματοποιήθηκαν οι εορταστικές εκδηλώσεις για την Επέτειο της 28ης Οκτωβρίου 1940 στη Δημοτική Ενότητα Φυλής. Το πρωί εψάλη η Θεία Λειτουργία και τελέστηκε η Δοξολογία στον Ιερό Ναό Κοιμήσεως της Θεοτόκου, παρουσία εκπροσώπων της Δημοτικής Αρχής, σημαιοφόρου και παραστατών που εκπροσώπησαν τα σχολεία της ΔΕ Φυλής, καθώς και πιστών, τηρουμένων πάντα των μέτρων κατά του κορονοϊού. 
Ακολούθως τελέστηκε Επιμνημόσυνη Δέηση στο μνημείο Πεσόντων στην Κεντρική Πλατεία Φυλής και έγινε κατάθεση στεφάνων από τον εφημέριο του Ναού, πατέρα Δημήτριο Παναγακόπουλο και την Αντιδήμαρχο Φυλής Ελένη Λιάκου. 
Οι εορταστικές εκδηλώσεις και στις τρεις Δημοτικές Ενότητες, ξεκίνησαν με πανηγυρική κωδωνοκρουσία σε όλες τις εκκλησίες του Δήμου Φυλής και ολοκληρώθηκαν με τήρηση ενός λεπτού σιγής, την ανάκρουση του Εθνικού Ύμνου και την ευχή όλων του χρόνου ο εορτασμός της Επετείου του «Όχι» να γίνει με τις τιμές που αρμόζουν στη μεγάλη αυτή Επέτειο του Έθνους.


















0 comments:

Δημοσίευση σχολίου