Το «ευχαριστώ» της οικογένειας της Μαρίας Μαραζάκη


 Πηγή: https://creta24.gr/

Γιατρούς, νοσηλευτικό προσωπικό του Βενιζέλειου Νοσοκομείου αλλά και εκείνους που συμπαραστάθηκαν στο πένθος τους μετά τον πρόωρο χαμό της, ευχαριστεί η οικογένεια της Μαρίας Μαραζάκη μέσα από το Creta24Η 47χρονη αστυνομικός «έφυγε» από τη ζωή την Πέμπτη, (15-10-2020) σκορπώντας τη θλίψη σε συγγενείς, φίλους και συναδέλφους.

 Η ανακοίνωση της οικογένειας αναφέρει:

«Αισθανόμαστε την ανάγκη να εκφράσουμε την ευγνωμοσύνη μας στο ιατρικό και νοσηλευτικό προσωπικό της Ογκολογικής και Α’ Παθολογικής Κλινικής του Βενιζέλειου Γενικού Νοσοκομείου Ηρακλείου, για τις υπηρεσίες που προσέφεραν με προσοχή, αγάπη κι ευαισθησία, σε όλη τη διάρκεια νοσηλείας της αγαπημένης μας Μαρίας και ιδιαίτερα στις τελευταίες της στιγμές. Τους ευχαριστούμε επίσης για την συνεχή ενημέρωση και συνεργασία που παρείχαν στην οικογένεια μας, όλες αυτές τις δύσκολες ώρες. Ιδιαίτερα στους εξαίρετους ιατρούς Ιωάννη Δροσίτη, Μαρία Μπαχλιτζανάκη και Νικόλαο Παπανικολάου που εκτός από την άριστη επιστημονική προσφορά τους, μας έδειξαν με ιδιαίτερη ευαισθησία την ανθρώπινη πλευρά τους. 

Παράλληλα, θέλουμε να ευχαριστήσουμε εγκάρδια συγγενείς και φίλους που συμπαραστάθηκαν με κάθε τρόπο, στο βαρύτατο πένθος μας, στην μεγάλη αυτή απώλεια που βιώνουμε. 

Επίσης, εκφράζουμε από τα βάθη της ψυχής μας ένα τεράστιο «Ευχαριστώ» στην Ελληνική Αστυνομία, σε όλους τους συναδέλφους (και στον καθένα ξεχωριστά), της λατρεμένης μας Μαρίας.

Με την στήριξη και τις πράξεις τους καθ’ όλη την διάρκεια ασθενείας της, έως και την ύστατη στιγμή έδειξαν έμπρακτα την αγάπη και την εκτίμηση τους στο πρόσωπο της.

Αυτές οι εκδηλώσεις αγάπης, αποτελούν την καθολική αναγνώριση του ακεραίου χαρακτήρα, της πολυαγαπημένης μας Μαρίας. 

 H οικογένεια»

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου