Συνεπής Αιμοδότης ο Νίκος Χατζητρακόσιας κι εν μέσω καραντίνας


 
Η Αιμοδοσία είναι μια ανεκτίμητη πράξη αλληλεγγύης προς τους συνανθρώπους μας που έχουν ανάγκη. Ειδικά αυτή την περίοδο, που λόγω της πανδημίας, ο κόσμος αποφεύγει τις μετακινήσεις, ιδιαίτερα δε , σε νοσοκομεία και μονάδες αιμοληψίας, παρά το γεγονός ότι τα μέτρα προστασίας, διασφαλίζουν απόλυτα τους εθελοντές. 

Αποτέλεσμα αυτής της δύσκολης συγκυρίας είναι τα αποθέματα σε αίμα να έχουν μειωθεί τραγικά και το Υπουργείο Υγείας να κάνει έκκληση για εθελοντές αιμοδότες. 

Ένας από εκείνους που δίνει αδιάλειπτα αίμα είναι και ο Αναπληρωτής Δήμαρχος και Πρόεδρος της Δευτεροβάθμιας Σχολικής Επιτροπής Νίκος Χατζητρακόσιας, ο οποίος αυτή τη φορά, συμμετείχε ψυχή τε και σώματι στην Εθελοντική Αιμοδοσία του Συλλόγου της Ζωφριάς, που πραγματοποιήθηκε τη Δευτέρα 9 Νοεμβρίου. 

Αξίζει ένα μεγάλο μπράβο στο Σύλλογο της Ζωφριάς, στην Πρόεδρο Ευαγγελία Κωβαίου και στο Δ.Σ που δεν δίστασαν για μια ακόμη φορά κι εν μέσω καραντίνας να πραγματοποιήσουν την καθιερωμένη τους αιμοδοσία, στον Νίκο Χατζητρακόσια και φυσικά σε όλους τους εθελοντές που συμμετείχαν την πολύτιμη πρωτοβουλία. 

Τους ευχόμαστε να είναι εκεί και την επόμενη φορά, χωρίς τη σκιά της πανδημίας.

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου