SENOR: Το κέντρο αντρικής περιποίησης που έκανε στα Άνω Λιόσια προσιτή την πολυτέλεια

Παρά την υγειονομική και οικονομική κρίση, οι νέοι άνθρωποι της πόλης μας δεν το βάζουν κάτω. Προσπαθούν και δημιουργούν, παρά τα εμπόδια. Απόδειξη ένα νέο κατάστημα που άνοιξε, πρόσφατα, στην οδό Στρατηγού Λιόση, απέναντι από το βενζινάδικο, πολύ κοντά στην Κεντρική Πλατεία και ακούει στο όνομα SENOR, που σε απλά ελληνικά σημαίνει “κύριος”. 
Ένα κέντρο αντρικής περιποίησης με κούρεμα, ξύρισμα και όλα τα σχετικά, σε ένα περιβάλλον που συνδυάζει το κλασικό με το μοντέρνο. Κι επειδή “πάντων χρημάτων μέτρον άνθρωπος”, το μεγάλο όπλο του SENOR είναι οι άνθρωποί του. Χαμογελαστά παιδιά που ξέρουν καλά τη δουλειά και κερδίζουν αμέσως την εμπιστοσύνη όλων. 
Αξίζει τον κόπο να τους γνωρίσουμε γιατί έκαναν στην πόλη μας την πολυτέλεια προσιτή. Κι αποδεικνύουν αυτό που λέμε, πάντα, σε αυτή την ιστοσελίδα. Ότι δηλαδή η πόλη μας έχει, σε όλα τα επίπεδα της κοινωνικής και οικονομικής ζωής, άξιους ανθρώπους.
Δίνοντας το μήνυμα στήριξης των νέων ανθρώπων, ο Αντιδήμαρχος Βασίλης Γεωργιάδης γνώρισε από πρώτο χέρι την εμπειρία του SENIOR.



0 comments:

Δημοσίευση σχολίου