Δικαίωση για Μαυροειδάκο το έργο διευθέτησης της Εσχατιάς που θα ανακουφίσει το Ζεφύρι

 


Η υπογραφή της σύμβασης με την τεχνική εταιρία Intrakat για το έργο διευθέτησης του ρέματος Εσχατιάς ήταν ένα μεγάλο νέο για το Δήμο Φυλής και ιδίως για την παραρεμάτια ζώνη του Ζεφυρίου. Σε προσωπικό επίπεδο ήταν μια μεγάλη δικαίωση για τον Αντιδήμαρχο Γιάννη Μαυροειδάκο που πάσχισε, όσο κανείς, για λάβει σάρκα και οστά ένα έργο απόλυτα αναγκαίο για την ασφάλεια των κατοίκων της πόλης. 
Πολύ πριν αναλάβει καθήκοντα Αντιδημάρχου ο Γιάννης Μαυροειδάκος παρακολουθούσε την εξέλιξη του έργου. Για την ακρίβεια από την εποχή που αποτελούσε ένα μάτσο χαρτιά στο ράφι της Διεύθυνσης Αντιπλημμυρικών Έργων του Υπουργείου Περιβάλλοντος κι εν συνεχεία του Υπουργείου Υποδομών. Με τακτικές έγγραφες και προφορικές παρεμβάσεις, ιδίως από το 2014 και μετά, άλλοτε πίεζε κι άλλοτε βοηθούσε στην ωρίμανση του έργου. 
Αποκορύφωμα αυτής της προσπάθειας ήταν η συμβολή του στην κτηματογράφηση και απαλλοτρίωση των ιδιοκτησιών, που άνοιξε το δρόμο της χρηματοδότησης και της δημοπράτησής του. Αλλά ακόμα και τώρα που το νερό μπήκε στο αυλάκι ο Μαυροειδάκος δεν ησυχάζει. Μέχρι να δει μπολντόζα συνεχίζει στους ίδιους ρυθμούς. Κι έπεται συνέχεια. 
Δείτε παλιότερες δηλώσεις του για τη διευθέτηση του ρέματος, παρουσία των πρώην Αντιπεριφερειαρχών Ανατ. και Δυτ. Αττικής Πέτρου Φιλίππου και Γιάννη Βασιλείου.

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου