Μάκης Αγγελόπουλος: Η νέα χρονιά θα είναι δική μας, με αφετηρία το “Παλάτι” μας στα Άνω Λιόσια


 

Το 2021 μπήκε και ο μεγαλομέτοχος της ΚΑΕ ΑΕΚ, Μάκης Αγγελόπουλος, έκανε δηλώσεις για τη νέα χρονιά, το γήπεδο στα Ανω Λιώσια και τους πάντα υψηλούς στόχους της «Βασίλισσας». 

Ο διοικητικός ηγέτης της «κιτρινόμαυρης» ΚΑΕ, δεν… κρύφτηκε καθόλου και υπογράμμισε μεταξύ άλλων, ότι ο αριθμός «21», είναι κάτι που ιντριγκάρει όλους τους φίλους της «Ένωσης». 

Παράλληλα, δήλωσε στην «ΩΡΑ» ότι η νέα χρονιά θα είναι η αρχή για πολλά σημαντικά που θα έρθουν, προσθέτοντας ότι αφετηρία θα είναι το νέο ορμητήριο όπως είπε χαρακτηριστικά, δηλαδή το κλειστό των Άνω Λιοσίων. 
Όσα δήλωσε ο Μάκης Αγγελόπουλος 

Ο Μάκης Αγγελόπουλος τόνισε αρχικά, τα εξής: «Όλη η ανθρωπότητα περνά δύσκολες ώρες. Βρισκόμαστε όμως στην αρχή του τέλους της πανδημίας, όπως λένε και οι ειδικοί, μετά και την εκκίνηση του εμβολιασμού και στην πατρίδα μας και αυτό μας γεμίζει όλους, με αισιοδοξία. Φτάνει η ώρα για να αναπνεύσει και ο αθλητισμός. Να ανοίξουν το επόμενο διάστημα και τα γήπεδα για τα ερασιτεχνικά σωματεία, αλλά και για τις υποδομές, διότι η παραγωγική διαδικασία, παραμένει διαχρονικά η ελπίδα για το «αύριο» του μπάσκετ και να ανοίξουν βεβαίως και τα γήπεδα για τους φιλάθλους, γεγονός, που θα συνιστά τη μεγαλύτερη απόδειξη, ότι επιστρέφουμε στην πολυπόθητη κανονικότητα». 

Στο μείζον θέμα του γηπέδου στα Άνω Λιόσια, ο μεγαλομέτοχος της ΚΑΕ ΑΕΚ, υπογράμμισε τα ακόλουθα: «Σε ό,τι αφορά στην ΑΕΚ, είναι γεγονός, ότι βρισκόμαστε σε μία κομβική περίοδο. Έχουν ξεκινήσει προ πολλού οι εργασίες στο νέο γήπεδό μας. Μία δυσεπίλυτη άσκηση, σε ένα δυσμενές περιβάλλον, αλλά όπως ξέρετε, μάς αρέσουν οι προκλήσεις. Θα επιμείνουμε, κόντρα σε όλα, να επενδύουμε στην ομάδα και στο ελληνικό μπάσκετ, το οποίο εξακολουθεί να ταλαιπωρείται από παθογένειες του παρελθόντος, αλλά βρίσκεται σαφώς σε καλύτερο σημείο, σε σχέση με πριν από ένα-δύο χρόνια. Όπως ξαναείπα, το «21», ως αριθμός, μάς ιντριγκάρει, ως «Ενωσίτες», για ευνόητους λόγους. Η νέα χρονιά λοιπόν -και αν δεν μας βρουν άλλα δεινά ως κοινωνία- θα είναι η δική μας, αρχή για τα πολλά σημαντικά, που θα έρθουν, με αφετηρία το νέο μας, ορμητήριο, το «Παλάτι» της «Βασίλισσας», στην οδό Κωνσταντινουπόλεως, στα Άνω Λιόσια». Στον επίλογο της δήλωσής του, ο Αγγελόπουλος ευχήθηκε τα καλύτερα σε όλο τον κόσμο και έκανε ειδική αναφορά και στους οπαδούς της ΑΕΚ, καθώς επίσης και σε όλα τα μέλη των τμημάτων του «δικεφάλου». 

Αναλυτικά, ο μεγαλομέτοχος της «κιτρινόμαυρης» ΚΑΕ, ευχήθηκε τα παρακάτω: «Καλή Χρονιά σε όλους τους φίλους της ΑΕΚ, στους αθλητές και στα στελέχη όλων των τμημάτων του συλλόγου μας, καθώς και στις οικογένειές τους, αλλά και σε όλο τον κόσμο. Εύχομαι υγεία, υπομονή και αλληλεγγύη, για να ξεπεράσουμε τα δύσκολα». 

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου