Για μια θέση στον μεγάλο τελικό του Rouk Zouk οι «Υπερφωτισμένοι» σήμερα το μεσημέρι!


 

Αφού μας χάρισαν  γέλια μέχρι δακρύων με τις ατάκες, τις παντομίμες, τον χορό, τα τραγούδια, τις ορθογραφίες και έγιναν viral με βίντεο στο πανελλήνιο, οι «Υπερφωτισμένοι» Άνω Λιοσίων, συμμετέχουν στο πρωτάθλημα του Rouk Zouk του ΑΝΤ1 στις 3 μ.μ. διεκδικώντας σε νοκ άουτ αγώνα μια θέση στις 2 ομάδες του αυριανού τελικού της χρονιάς!

 Και τα πέντε επεισόδια που έπαιξαν πριν ένα μήνα ήταν …επεισοδιακά αλλά το τελευταίο ήταν το κάτι άλλο! Η ομάδα έπρεπε να σταματήσει ή να ρισκάρει τα χρήματα που είχε κερδίσει στο επεισόδιο. 

Ο αρχηγός της ομάδας Γιάννης Γαλανόπουλος αφού πήρε την απόφαση του ρίσκου, προσευχήθηκε γονατιστός μαζί με τη Ζέτα Μακρυπούλια (!) και οι Υπερφωτισμένοι βρήκαν ακόμα και την κρυμμένη λέξη, κερδίζοντας επιπλέον 5.000 ευρώ, φτάνοντας συνολικά τις 9.000 ευρώ! 

Ο σκηνοθέτης της ομάδας και θεατρικός συγγραφέας Γιάννης Γαλανόπουλος μετά τις σημαντικές βραβεύσεις στο Ίδρυμα Μιχάλης Κακογιάννης για τα θεατρικά του έργα, μας έκανε να κλάψουμε από τα γέλια περιγράφοντας τη λέξη «προσόντα»! 

Το βίντεο που έκανε τη Ζέτα Μακρυπούλια να «λυγίσει» από τα γέλια, μετρά χιλιάδες προβολές στο YouTube και προβλήθηκε μάλιστα στις εκπομπές «Καλό Μεσημεράκι» με τον Νίκο Μουτσινά και «Ράδιο Αρβύλα»! 

Τα ίδια συνέβησαν και με την περιγραφή του "Υδραυλικού" από την Μπαρμπηλένα Τριανταφύλλου! Οι χρήστες στα social media σχολίαζαν κάθε δευτερόλεπτο των επεισοδίων και τα σχόλια για τους Υπερφωτισμένους έλεγαν: «Χάρηκα με αυτά τα παιδιά!», «Δεν πηγαίνουν συχνά τόσο καλές ομάδες… Οι Υπερφωτισμένοι είχαν καλή χημεία μεταξύ τους.. είναι εύστροφοι! Έχουν και γνώσεις! Μια χαρά! Μπράβο τους!», «Ίσως η πιο συμπαθητική ομάδα που πέρασε». 

Η ομάδα που συμπληρωνόταν από τους ερασιτέχνες ηθοποιούς Ελευθερία Τριανταφύλλου, Σπύρο Μαυρή και τη χορογράφο Μαρία Μπούκουρη, κατάφερε να κάνει πέντε συνεχόμενες νίκες και να συγκεντρώσει το ποσό των 9.000 ευρώ περνώντας αυτόματα στο πρωτάθλημα της φετινής χρονιάς του Rouk Zouk! 

Δείτε τι θα γίνει στο σημερινό επεισόδιο και μάθετε τι είναι ο Κουσκουσές, που προσφέρουν οι Υπερφωτισμένοι στη Ζέτα Μακρυπούλια, κατευθείαν από το χωριό του Γιάννη Γαλανόπουλου, τον Σταφιδόκαμπο Ηλείας!

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου