ΣΤΕΡΓΙΟΣ ΖΑΧΑΡΙΟΥ: Ένας εξαιρετικός γιατρός και άνθρωπος

 

ΤΟΥ ΑΡΓΥΡΗ ΑΡΓΥΡΟΠΟΥΛΟΥ

Στην περίοδο της πανδημίας “ανακαλύψαμε” το ιατρονοσηλευτικό προσωπικό της Χώρας. Με τη γραφικότητα που μας χαρακτηρίζει σπεύσαμε να αποενοχοποιηθούμε, για την αχάριστη στάση μας απέναντί του, χαρακτηρίζοντάς το ήρωες με τα μπλε, με τα άσπρα ή με όποια χρωματική επιλογή ενέπνεε τον καθένα μας.
Στην πραγματικότητα οι γιατροί, οι νοσηλευτές και γενικότερα όλο το προσωπικό που δουλεύει στην Υγεία έδινε καθημερινά τη μάχη κάτω από αντίξοες συνθήκες που συνήθως τις δημιουργούν οι εμμονές μας. Μάχη που εξακολουθεί να δίνει και σήμερα, υπηρετώντας την υπόθεση της Δημόσιας Υγείας.
Το ίδιο συμβαίνει και στην πόλη μας, όπου άξιοι και συνεπείς άνθρωποι αγωνίζονται, καθημερινά, με αντίτιμο την αγάπη και την εκτίμησή μας. Γιατί είναι αστείο να χαρακτηρίζουμε αμοιβές αυτά με τα οποία καλούνται να ζήσουν τις οικογένειές τους, μετά από υπερδεκαετείς σπουδές και πολύωρη καθημερινή απασχόληση.
Έχουμε λοιπόν σπουδαίους γιατρούς και κυρίως σπουδαίους ανθρώπους στην πόλη μας. Κι αφορμή για τις παραπάνω σκέψεις, αποτέλεσε η συμπεριφορά του ορθοπαιδικού Στέργιου Ζαχαρίου, στο ΙΚΑ Άνω Λιοσίων. Μετά από το εξαιρετικό ενδιαφέρον που έδειξε η προϊσταμένη, ο γιατρός με περίμενε για να φτιάξουμε το φάκελο ανασφάλιστου ασθενούς για πιστοποίηση αναπηρίας από το ΚΕΠΑ. Με ανθρωπιά και ευσυνειδησία έκανε το καλύτερο για να βοηθήσει τον άνθρωπο που του πήγα. Παρήγγειλε τις εξετάσεις με συνταγογράφηση και με διαβεβαίωσε ότι θα “ανεβάσει” τη γνωμάτευσή του στον ηλεκτρονικό φάκελο του ασθενούς.
Αυτά για ένα εξαιρετικό γιατρό και άνθρωπο, που, όπως προκύπτει κι από το πλούσιο βιογραφικό του, τον έφερε αγαθή τύχη στον τόπο μας, μέσω του ΙΚΑ. 
Για όσους, πάντως, δεν διατηρούν τις καλύτερες των σχέσεων με το ...ευαγές αυτό Ίδρυμα, μπορούν να τον επισκεφθούν στο ιδιωτικό του ιατρείο, στα Άνω Λιόσια και στην Ελευσίνα.
Για το ραντεβού σας καλέστε: 
-Iατρείο Ελευσίνας: 2105561338 (sms νούμερο 1) 
-Iατρείο Λιοσίων: 2102482000 (sms νούμερο 1)
-Για έκτακτα περιστατικά 6973430781

Δείτε και το βιογραφικό του για να μη νομίζετε ότι είναι τυχαίος...




-

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου