Τέσσερα ακόμα Δημοτικά Σχολεία παραδόθηκαν συντηρημένα από το Γιάννη Κρεμύδα πριν από την έναρξη του σχολικού έτους

Σε τέσσερα ακόμα Δημοτικά σχολεία, σε Άνω Λιόσια και Ζεφύρι, πραγματοποιήθηκαν από την Πρωτοβάθμια Σχολική Επιτροπή του Δήμου Φυλής εκτεταμένες εργασίες επισκευών, αποκατάστασης και συντήρησης, κατά τη διάρκεια του καλοκαιρινού διαστήματος. «Προτεραιότητα του Δημάρχου Χρήστου Παππού είναι η Παιδεία. Μέλημα του Δήμου Φυλής είναι μαθητές και δάσκαλοι να βρίσκονται πάντα σε χώρους όμορφους, καθαρούς και ασφαλείς» δήλωσε ο Πρόεδρος της Πρωτοβάθμιας Σχολικής Επιτροπής του Δήμου Φυλής Γιάννης Κρεμύδας.
Συγκεκριμένα, πραγματοποιήθηκαν:

1ο ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΑΝΩ ΛΙΟΣΙΩΝ
Ελαιοχρωματισμοί στα κάγκελα της περίφραξης, τις πόρτες, τις εξωτερικές βρύσες, τις μάντρες και τις υπόλοιπες μεταλλικές επιφάνειες. Επίσης, έγινε αντικατάσταση στο υπόστεγο της κεντρικής πόρτας με μονωμένο πάνελ και στεγανοποίηση του χώρου, αντικατάσταση στις πόρτες των WC με ξύλινες σε γαλβανιζέ, καθώς και προμήθεια μεγάλου φωτοτυπικού μηχανήματος.











3ο ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΑΝΩ ΛΙΟΣΙΩΝ
Ελαιοχρωματισμοί σε 7 αίθουσες διδασκαλίας, σε κάγκελα, την μάντρα της περίφραξης και το υπόστεγο στην είσοδο. Επισκευή σκαλοπατιών στις δύο εξωτερικές σκάλες εισόδου, μόνωση στην ταράτσα των εξωτερικών WC και graffiti επί της μάντρας στην είσοδο του Σχολείου






10ο ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΑΝΩ ΛΙΟΣΙΩΝ
Επισκευάστηκαν και αποκαταστάθηκαν όλες οι βλάβες από βανδαλισμούς που σημειώθηκαν κατά τη διάρκεια των καλοκαιρινών διακοπών. Επίσης, έγινε επένδυση με πλακίδια τύπου πέτρας στις εξωτερικές βρύσες και ελαιοχρωματισμός του γηπέδου μπάσκετ.







2ο ΔΗΜΟΤΙΟ ΖΕΦΥΡΙΟΥ
Ελαιοχρωματισμοί σε εξωτερικούς τοίχους, πόρτες, προστατευτικά κάγκελα του κυλικείου, βρύσες, μπασκέτες, παγκάκια, στο θεατράκι και σε εσωτερικούς τοίχους. Αντικαταστάθηκαν ακόμα τα φωτιστικά σε αίθουσες διδασκαλίας με νέους λαμπτήρες LED.







0 comments:

Δημοσίευση σχολίου