Μέριμνα κι εκχιονισμός για όλα τα Ιστορικά Μοναστήρια της Φυλής


 Ιδιαίτερη μέριμνα υπήρξε από τον Δήμο Φυλής για τα Ιστορικά του Μοναστήρια, που αποτελούν τόπους λατρείας και θρησκευτικού προορισμού, για όλη την Αττική και όχι μόνο.

Παρά το γεγονός ότι όλα τα μοναστήρια βρίσκονται σε υψόμετρο με αποτέλεσμα η πρόσβαση να είναι ιδιαιτέρως δύσκολη, χάρις τις συντονισμένο σχεδιασμό δεν αποκλείστηκαν και ο χιονιάς κύλησε για τους ανθρώπους τους, χωρίς προβλήματα.

Με επικεφαλής τον Δήμαρχο Χρήστο Παππού, η Αντιδήμαρχος της Δημοτικής Ενότητας Φυλής Ελένης Λιάκου συνεπικουρούμενη από τους Σταύρο Κατσίλα, τον Πρόεδρο της Χασιάς Διονύση Βλάχο, τον Δημοτικό Σύμβουλο Σταμάτη Σερέπα και τον Σύμβουλο Δημάρχου Γιάννη Λιάκο, οργάνωσαν με επιτυχία επιχειρήσεις εκχιονισμού και καθαρισμού, στη Μονή Κλειστών, στη Μονή του Αγίου Κυπριανού και Ιουστίνης Φυλής, επίσης στη Μονή ευθύνης του, στην Αγία Παρασκευή “Γκατζανά” καθώς και στη Μονή της Ντάρδιζας.

Αξίζει να σημειωθεί πως στην όλη προσπάθεια να μείνει ανοιχτή η Χασιά , εργάστηκαν μεθοδικά και με προσήλωση όλοι οι εργαζόμενοι της Δημοτικής Ενότητας Φυλής.

Ακολουθούν χαρακτηριστικά φωτογραφικά στιγμιότυπα 

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου