Μας έβγαλε ασπροπρόσωπους στον αγώνα με την Τουρκία ο Μαυροειδής


Δικαιολογημένα τα χαμόγελα του Χρήστου Παππού και του Γιώργου Μαυροειδή στον αγώνα

Ο αγώνας της Εθνικής Ομάδας μπάσκετ με την Τουρκία, που διεξήχθη, το απόγευμα της Παρασκευής 25 Φεβρουαρίου 2022, στο Κλειστό Ολυμπιακό Κέντρο Άνω Λιοσίων τα είχε όλα: Αγωνία, ενθουσιώδες κοινό και αίσιο τέλος. Όλα όσα χρειάζονται για μια πετυχημένη γιορτή, γιατί αυτό πρέπει να είναι ένας αγώνας μπάσκετ.

Σε τοπικό επίπεδο, ο κόσμος, με το αποτύπωμα που άφησε στα Μέσα Κοινωνικής Δικτύωσης έδειξε ότι το ευχαριστήθηκε. Όλοι δήλωσαν ενθουσιασμένοι όχι μόνο για το νικηφόρο αποτέλεσμα, αλλά και γιατί ένας τέτοιος αγώνας, διεθνούς επιπέδου, φιλοξενήθηκε στο Δήμο μας. Οι συνδημότες μας θέλουν το Δήμο τους στην πρώτη γραμμή. Θέλουν να νιώθουν περηφάνια για τον τόπο τους κι ο αγώνας αυτός τους την πρόσφερε απλόχερα.

Φυσικά, μια επιτυχία βασίζεται, πρωτίστως στη διοργάνωση και η χτεσινή ήταν υποδειγματική. Τόσο από πλευράς Ομοσπονδίας (ΕΟΚ) που είχε την κύρια ευθύνη, όσο και από πλευράς Δήμου, στο μέτρο, βεβαίως, που του αναλογεί.

Ο Πρόεδρος του Αθλητικού Οργανισμού Γιώργος Μαυροειδής και οι συνεργάτες του, έκαναν, ως συνήθως, ουσιαστική και αθόρυβη δουλειά. Διεκπεραίωσαν αποτελεσματικά όλες τις λεπτομέρειες που κάνουν τη διαφορά. Μοίρασαν, δίκαια, στους συνδημότες μας, τις προσκλήσεις και τα εισιτήρια που διέθεσε η ΕΟΚ. Συνεργάστηκαν, υποδειγματικά, με τους ανθρώπους της Ομοσπονδίας και με τον συντοπίτη μας Γιώργο Πραχαλιά, που είναι ο υπεύθυνος του γηπέδου από την πλευρά της ΑΕΚ.

Δικαιούνται, λοιπόν τα εύσημα όχι μόνο γιατί συνέβαλαν στην εξαιρετική εικόνα που παρουσίασε ο Δήμος Φυλής, αλλά και γιατί έδειξαν ότι μπορεί να αποτελέσει τη μόνιμη έδρα της επίσημης αγαπημένης. Ιδιαίτερα σε μια περίοδο που αναζητά το βηματισμό της και χρειάζεται αγάπη και στήριξη για να επιστρέψει στις μεγάλες επιτυχίες!

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου