Ευχές, λαμπάδες και τσουρέκια στα μέλη των ΚΑΠΗ από το Δήμο Φυλής


 

Με λαμπάδες και τσουρέκια ευχήθηκαν Καλή Ανάσταση και Καλό Πάσχα ο Δήμαρχος Φυλής Χρήστος Παππούς και οι Πρόεδροι των ΚΑΠΗ, στα μέλη των ΚΑΠΗ του Δήμου Φυλής.

Αν και τα ΚΑΠΗ παραμένουν κλειστά στο πλαίσιο των μέτρων περιορισμού της πανδημίας, η Διοίκηση του Δήμου ωστόσο προσπαθεί πάντα να διατηρεί ανοιχτό δίαυλο επικοινωνίας μαζί τους με συμβολικές ενέργειες όπως αυτή.

Την ικανοποίησή τους που ο Δήμος βρίσκεται πάντα δίπλα τους, αλλά και την ανυπομονησία τους να ξανασυναντηθούν στο δεύτερο σπίτι τους, τα ΚΑΠΗ, όταν οι συνθήκες το επιτρέψουν, εξέφρασαν οι ηλικιωμένοι, οι οποίοι έλαβαν τα δώρα με περίσσια χαρά και αντάλλαξαν ευχές με τους Προέδρους των Κέντρων Ανοιχτής Προστασίας Ηλικιωμένων.

Οι άνθρωποι της τρίτης ηλικίας αποτελούν ιδιαίτερο κεφάλαιο στη ζωή μας και παραμένουν πάντα στη σκέψη μας. Η πανδημία μάς στέρησε τη χαρά να τους συναντούμε στο φιλόξενο χώρο των ΚΑΠΗ, ωστόσο η ασφάλειά τους προέχει” υπογράμμισε ο Δήμαρχος Φυλής Χρήστος Παππούς κατά την επίσκεψή του στο Α’ ΚΑΠΗ, τη Μ. Πέμπτη 21 Απριλίου και ευχήθηκε στα μέλη και το προσωπικό του Κέντρου “Καλή Ανάσταση με υγεία, ελπίδα και αγάπη”.

Τα πασχαλινά δώρα πρόσφεραν τη Μ. Τετάρτη 20 Απριλίου, στα μέλη του Β’ ΚΑΠΗ Άνω Λιοσίων (Δροσούπολη) ο Πρόεδρος των ΚΑΠΗ Άνω Λιοσίων Μαρίνος Σαρλάς, στο ΚΑΠΗ Ζεφυρίου η Πρόεδρος της Τοπικής Κοινότητας Ζεφυρίου Ταξιαρχία Λαθουράκη εκ μέρους του Προέδρου και Αντιδημάρχου Φυλής Γιάννη Μαυροειδάκου και στο ΚΑΠΗ Φυλής η Πρόεδρος του και Αντιδήμαρχος Φυλής Ελένη Λιάκου, ενώ τη Μ. Πέμπτη 21 Απριλίου έλαβαν από τον Μαρίνο Σαρλά τα δώρα τους και τα μέλη του Α’ ΚΑΠΗ Άνω Λιοσίων.

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου