Συγχαρητήρια Δημάρχου και Προέδρου Αθλητικού Οργανισμού στον Εθνικό Πανοράματος για την εμφάνιση στον τελικό Κυπέλλου με τον Πανελευσινιακό

Τα συγχαρητήριά τους στη διοίκηση, στον προπονητή, στους αθλητές και στον κόσμο του Εθνικού Πανοράματος, για την εμφάνιση της ομάδας στον τελικό του Κυπέλλου της Ένωσης Ποδοσφαιρικών Σωματείων Δυτικής Αττικής (ΕΠΣΔΑ) εξέφρασαν ο Δήμαρχος Φυλής Χρήστος Παππούς και ο Πρόεδρος του Αθλητικού και Πολιτιστικού Οργανισμού (ΝΠΔΔ ΠΑΡΝΗΘΑ) Γιώργος Μαυροειδής.

Ο Δήμαρχος και ο Πρόεδρος παρακολούθησαν τον αγώνα που διεξήχθη το απόγευμα της Τετάρτης 27 Απριλίου 2022, στο ουδέτερο γήπεδο της Μαγούλας, με αντίπαλο τον Πανελευσινιακό και απέδωσαν τα εύσημα σε όλους. Παρά την ήττα με 2-0, ο Εθνικός έκανε καλή εμφάνιση και πάλεψε, απέναντι σε έναν αντίπαλο που αγωνίζεται στην Γ’ Εθνική και διεκδίκησε με αξιώσεις, την άνοδο στη Β’ Εθνική.

«Πολλές φορές, εκτός από το αποτέλεσμα, έχουν και άλλα πράγματα σημασία. Και στη συγκεκριμένη περίπτωση, ο Εθνικός Πανοράματος μας έκανε περήφανους για το ήθος και την αγωνιστικότητά του. Συγχαρητήρια στη διοίκηση, στους παίκτες, στον κόσμο της ομάδας και στο συνεργάτη και Αντιδήμαρχό μου Γιώργο Αδάκτυλο, που διδάσκει, επί χρόνια, το «ευ αγωνίζεσθαι» ως προπονητής στο ερασιτεχνικό ποδόσφαιρο», δήλωσε ο Χρήστος Παππούς, ο οποίος δεν παρέλειψε να συγχαρεί και τον Πανελευσινιακό. «Συγχαρητήρια στον ιστορικό Πανελευσινιακό για την κατάκτηση του Κυπέλλου. Του εύχομαι να επιστρέψει σύντομα στα μεγάλα σαλόνια του ποδοσφαίρου, όπου δικαιωματικά ανήκει. Συγχαρητήρια και στο συνάδελφο Δήμαρχο Ελευσίνας Ανάργυρο Οικονόμου για τη νίκη της ομάδας του. Είμαστε, ως Δήμος, στο πλευρό του για την επιτυχία του εγχειρήματος «Ελευσίνα, Πολιτιστική Πρωτεύουσα της Ευρώπης 2023», γιατί δεν αφορά μόνο στην ιστορική αυτή πόλη, αλλά σε όλη τη Δυτική Αττική», πρόσθεσε.

Από την πλευρά του ο Γιώργος Μαυροειδής μίλησε για μια διάκριση που αντανακλά σε όλο το αθλητικό κίνημα του Δήμου Φυλής. «Θα συνεχίσουμε να στηρίζουμε τις ομάδες και τους αθλητές μας, αλλά και τον λαϊκό μαζικό αθλητισμό. Ο αθλητισμός είναι μια υγιής δραστηριότητα που ψυχαγωγεί και διαπαιδαγωγεί τους νέους μας. Μπράβο στον Εθνικό Πανοράματος αλλά και σε όλα τα σωματεία που υπηρετούν με αφοσίωση την υπόθεση της άθλησης», τόνισε χαρακτηριστικά.

Ακολουθούν χαρακτηριστικά φωτογραφικά στιγμιότυπα από τον αγώνα 

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου