Πανηγυρική διέλευση του Ποδηλατικού Γύρου Ελλάδος από το Δήμο Φυλής




Πανηγυρικό χαρακτήρα απέκτησε η διέλευση του Ποδηλατικού Γύρου Ελλάδος από το Δήμο Φυλής. Οι ποδηλάτες βγήκαν στη Λεωφόρο Φυλής, από την έξοδο 6 της Αττικής Οδού, στις 12:20 το μεσημέρι της Πέμπτης 28 Απριλίου 2022 και κατευθύνθηκαν προς Φυλή και Δερβενοχώρια, στο πλαίσιο του 2ου ΕΤΑΠ (ΟΑΚΑ- Ιτέα), συνολικής απόστασης 165 χιλιομέτρων.

Τιμώντας την αναβίωση του μεγάλου αγώνα, μετά από διακοπή μιας δεκαετίας, ο Δήμος Φυλής εργάστηκε από την πρώτη στιγμή, για την ασφάλεια των αθλητών και για τη διευκόλυνση των ομάδων.

Η Δημοτική Αστυνομία έφερε, με απόλυτη επιτυχία, σε πέρας το έργο που της ανατέθηκε από το Διοικητή του Γ’ Τμήματος Τροχαίας ΒΑ Αττικής (Μεταμόρφωσης) Κωνσταντίνο Γεωργακόπουλο, ο οποίος είχε το γενικό πρόσταγμα των μέτρων τροχαίας. Εξασφάλισε τη διακοπή της κυκλοφορίας σε κρίσιμες διασταυρώσεις της Λεωφόρου Φυλής και τις σηματοδότησε με ταινίες επισήμανσης.

Τον αγώνα παρακολούθησαν αρκετά μέλη της διοίκησης του Δήμου Φυλής. Ο Αντιδήμαρχος Μιχάλης Οικονομάκης, ως πολιτικός προϊστάμενος της Δημοτικής Αστυνομίας, ο Αντιδήμαρχος σε θέματα τουρισμού Γιώργος Αβράμης, ο Πρόεδρος του Αθλητικού Οργανισμού Γιώργος Μαυροειδής και ο Πρόεδρος της Τοπικής Κοινότητας Άνω Λιοσίων Νίκος Λιόσης. Στη Δημοτική Κοινότητα Φυλής κοντά στον αγώνα βρέθηκαν η Αντιδήμαρχος Ελένη Λιάκου και ο Πρόεδρος Διονύσης Βλάχος.

«Στηρίζουμε την Πολιτεία σε τέτοιες διοργανώσεις που προβάλλουν τη Χώρα, αλλά και τον τόπο μας. Ο Ποδηλατικός Γύρος Ελλάδας τίμησε την περιοχή μας και του ανταποδώσαμε την τιμή με το ενδιαφέρον και την υποστήριξή μας. Θα συνεχίσουμε την προσπάθεια να φέρουμε στον τόπο μας διοργανώσεις που τον προβάλουν ως προορισμό και προσελκύουν επισκέπτες στα αξιοθέατα, αλλά και στις επιχειρήσεις ψυχαγωγίας και εστίασης», δήλωσε ο Δήμαρχος Χρήστος Παππούς.

Ακολουθεί σύντομο βίντεο από τους προπομπούς της διεύλευσης των ποδηλατών στη Λεωφόρο Φυλής στα Άνω Λιόσια και πλούσιο φωτογραφικό υλικό 

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου