Συγκίνηση στα Άνω Λιόσια - H ΑΕΚ τίμησε τον Φαίδωνα Κωνσταντουδάκη χαρίζοντας το όνομά του στην αίθουσα Τύπου






 Η ΚΑΕ ΑΕΚ τίμησε το μεσημέρι της Πέμπτης 5 Μαΐου 2022 τον εμβληματικό δημοσιογράφο, Φαίδωνα Κωνσταντουδάκη που συνέδεσε το όνομά του με το έπος του ’68 στο Καλλιμάρμαρο,αλλά και με την σύγχρονη ιστορία της ΑΕΚ σε όλα τα αθλήματα.

Η αίθουσα Τύπου στο κλειστό των Άνω Λιοσίων πήρε το όνομά του και πλέον ονομάζεται «αίθουσα Φαίδωνα Κωνσταντουδάκη».

Στην εκδήλωση έδωσαν το παρών, ανταποκρινόμενοι στο κάλεσμα της ΑΕΚ για τη μεγάλη αυτή στιγμή, ο Δήμαρχος Φυλής Χρήστος Παππούς και ο Πρόεδρος Αθλητισμού – Πολιτισμού Γιώργος Μαυροειδής, οι οποίοι συνεχάρησαν με θερμά λόγια τον Φαίδωνα Κωνσταντουδάκη και είχαν εγκάρδια συνομιλία με τον μεγαλομέτοχο της ΠΑΕ ΑΕΚ Δημήτρη Μελισσανίδη, τον πρόεδρο και μεγαλομέτοχο της ΚΑΕ ΑΕΚ, Μάκη Αγγελόπουλο, τον Δήμαρχο Νέας Φιλαδέλφειας, Γιάννη Βούρο και τον πρόεδρο της ΕΟΚ, Βαγγέλη Λιόλιο.

Την εκδήλωση τίμησαν επίσης με την παρουσία τους, ο ισχυρός άνδρας της ομάδας χάντμπολ, Σταμάτης Παπασταμάτης, από την ανδρική ομάδα της Ένωσης παρόντες ήταν ο GM της ΚΑΕ, Γιώργος Χήνας, ο προπονητής Κούρο Σεγκούρα, αλλά και ο αρχηγός, Δημήτρης Μαυροειδής.

Ο Φαίδων Κωνσταντουδάκης ανέφερε μεταξύ άλλων στην από καρδιάς τοποθέτησή του: «Αισθάνομαι πολύ μεγάλο τρακ. Είχα ετοιμάσει ένα λογύδριο που το θεωρώ άχρηστο. Η καρδιά μου μιλάει και είναι στραμμένη προς εσάς. Να μπορούσα να είχα χρόνο να αναφερθώ σε έναν προς έναν που είστε εδώ, ξεκινώντας από τον κύριο Μάκη Αγγελόπουλο, για τον οποίο αισθανόμαστε ευγνωμοσύνη, , επέλεξε εμένα για την τιμητική αυτή διάκριση.

Ο Στέλιος Καζαντζίδης σύμφωνα με ένα πρωτοχρονιάτικο άλμπουμ που παρέλαβα είχε ως κορυφαίο τραγούδι του το «Η ζωή μου όλη». Εμπνεύστηκα από αυτό και λέω ότι όλη μου η ζωή ήταν γράψιμο και ΑΕΚ. Τα μάτια μου πέφτουν πάνω σε παρουσίες. Θα ήθελα να ξεκινήσω με 2 απόντες, την κόρη μου την Έλλη που ως δημοσιογράφος θα ήταν εδώ και με τον Στέλιο Σεραφείδη.

Με τον Στέλιο Σεραφείδη ήρθαμε για πρώτη φορά εδώ το 2021 στο παιχνίδι με την Λάρισα. Την δεύτερη φορά που ήρθα ήταν στο παιχνίδι της ΑΕΚ με τον Ηρακλή.

Με την ΑΕΚ θα συνεχίσω να γράφω, με την ΑΕΚ θα συνεχίσω να υπάρχω...

Ακολουθούν δυο χαρακτηριστικά videos και πλούσιο φωτογρφικό υλικό 

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου