Ομόφωνα αθώος για την υπόθεση πλαστογραφίας στον «Ξένιο» ο Δήμαρχος Φυλής Χρήστος Παππούς


 Αθωώθηκαν, ομόφωνα, από το τριμελές Εφετείο Κακουργημάτων, για την κατηγορία της πλαστογραφίας στη Δημοτική Επιχείρηση Ραδιοφωνίας , ο Δήμαρχος Φυλής Χρήστος Παππούς και ο πρώην Αντιδήμαρχος και νυν Δημοτικός Σύμβουλος Δημήτρης Καμπόλης.

Κατά την ακροαματική διαδικασία, που διεξήχθη την Τετάρτη 19 Οκτωβρίου 2022, απεδείχθη, από το πόρισμα της γραφολογικής εξέτασης , ότι δεν είχαν υπογράψει αυτοί τα επίμαχα έγγραφα. Το ίδιο προέκυψε κι από τις καταθέσεις των μαρτύρων που γνώριζαν την υπόθεση. Κατά την απολογία του ο Χρήστος Παππούς ανέφερε ότι είναι αθώος κι ότι και στη συγκεκριμένη περίπτωση ενήργησε προς το συμφέρον των δημοτών.

«Παραλάβαμε το 2007 το Δήμο σε τραγική κατάσταση και ενώ προσπαθούσαμε να τον σώσουμε κάποιοι έπαιζαν παιγνίδια στην πλάτη μας. Σήμερα ο Δήμος Φυλής είναι ο μόνος Δήμος στην Ελλάδα που δεν έχει ληξιπρόθεσμα χρέη», τόνισε χαρακτηριστικά ο Χρήστος Παππούς, ο οποίος, μετά την απαλλακτική Απόφαση, ευχαρίστησε την υπερασπιστική του ομάδα.

Αξίζει να αναφερθεί ότι υπέρ της απαλλαγής των δύο κατηγορουμένων τάχθηκε, στην αγόρευσή της και η Εισαγγελέας της Έδρας.

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου